Nieuw : Difrax Pure Collectie. Fopspenen in prachtige aardetinten.

Hi lieverds,

Daan werd afgelopen zondag 4 jaar. Wat hebben we feest gevierd! Hij had een echt verjaardagsweekend. De zaterdag met zijn vriendinnetjes en de zondag kwamen de omi, opi en nonkel Thierry. Hij is lekker verwend geweest met cadeautjes en het plezier kon niet op. Het thema was Dino en dat was meer dan geslaagd! Stiekem een beetje trots op mezelf hihi. Zeker ook omdat het op dit moment niet zo goed met me gaat en het me toch gelukt is. 

En over verwennen gesproken…wij werden onlangs serieus in de watten gelegd dankzij Daisy van Ceres Pharma. De meeste onder jullie zullen het wel gezien hebben op de stories. Wij werden uitgenodigd om de allernieuwste collectie van Difrax te gaan bewonderen in Amsterdam. Heel leuk maar voor mij was dat niet mogelijk met de Corona die nog overal speelt en met mijn ziekte is dit ook niet ideaal op dit moment. Daarom brachten zij het event tot bij mij in de woonkamer! 

Difrax Pure collectie 

Een prachtige nieuwe collectie die bestaat uit rustige en natuurlijke aardetinten. De tuutjes stralen rust uit en zijn neutraal. Ze passen helemaal bij de kleurentrends op dit moment. Wij werden verwend met onderstaat perspakket. De tuutjes die voor Daan te klein waren, hebben wij inmiddels weggeven aan een mama to be, via een giveaway op Facebook.

De voordelen van de Difrax tuutjes: 

  • Groeien mee met de zuigbehoefte en leeftijd van je kindje
  • Door de gaatjes is de luchttoevoer daar optimaal. Op die manier wordt huidirritatie voorkomen 
  • Het vlindervormige design laat het neusje vrij
  • Ze worden ontwikkeld in samenwerking met tandartsen 
  • Gaan van newborn tot 18+ Maanden 
  • Tandvriendelijker dan duimen 

Daan is sowieso gek op de tuutjes van Difrax. Hij tuut voornamelijk wanneer hij een filmpje kijkt, troost zoekt wanneer hij een pijntje heeft of als hij moe wordt. Hij vindt de nieuwe collectie erg mooi. 

Ik hoor van sommige ouders dat ze het tuutje abrupt hebben afgenomen van hun kindje maar daar doen wij niet aan mee. Het komt wel vanzelf. Hij zegt nu al dat hij een grote jongen is en “tuutie” niet altijd meer nodig heeft. Ze zijn zo kleintjes en worden zo snel groot. Hij neemt wel afscheid van zijn tuutjes als hij er klaar voor is. ❤

Even wat sfeerbeelden van het Difrax Event van thuis uit 

De tuutjes zijn beschikbaar bij jou apotheek, online apotheek of via https://nl-nl.difrax.com

Veel liefs,

Karen en Daantje xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s