Shape je wenkbrauwen als een echte pro met de Brow Beater en Inked Brow van Urban Decay

Hi lieverds,

Je wenkies zijn eigenlijk jouw visitekaartje. Al eens bij stilgestaan? Het zijn één van de eerste dingen waar je naar kijkt in het gezicht. Let daar maar eens op als je tegen iemand spreekt. Ik kan me echt storen aan monobrows of lelijk gezette wenkbrauwen. 

Ben je geen krak in het mooi maken van je wenkbrauwen? Of juist wel maar zou je ze wat langer mooi willen i.p.v. ze elke dag steeds opnieuw te moeten doen met een gewoon potloodje? Dan moet je zeker even verder lezen want Urban Decay heeft daar de oplossing voor! 

Get those brows in shape girls! 

Alright, je hebt niet veel nodig om die perfecte wenkbrauwen te krijgen waar je altijd van droomde. Pinky promise. Ik ontving twee producten om mijn wenkbrauwen te shapen en meer heb je dan ook niet nodig! In drie stappen leg ik uit hoe je je wenkbrauwen in perfecte vorm krijgt! 

Stap 1: epileer je wenkbrauwen 

En dat doe je met een goed pincet. Het beste pincet voor mij is en zal altijd blijven; de Tweezerman. Ik schreef er onlangs een blog over die je hier kan lezen. Verwijder alle overbodige haartjes en zorg voor een mooie vorm. Vergeet zeker de haartjes tussen je wenkbrauwen niet die zorgen voor een monobrow. Ahum ahum. Eneuh, epileer nooit boven je wenkbrauwen. Anders verdwijnt het liftend effect en lijkt het alsof je wenkbrauwen lager staan. Niet mooi dus. 

Stap 2: gebruik de Brow Beater van Urban Decay en geef je wenkbrauwen vorm 


De Brow Beater van Urban Decay is hét wenkbrauwpotlood waar je niet meer zonder zal kunnen. De formule is langhoudend en waterproof. De ultradunne punt zorgt ervoor dat je heel precies je wenkbrauwen vorm kan geven en invullen. En dat is wat je in deze stap dan ook moet gaan doen; vormgeven. 


Met het ronde borsteltje ga je eerst je wenkbrauwen kammen zodat alle haartjes mooi liggen. Daarna begint het echt werk en ga je met het potlood langs je wenkbrauwen heen en zal je zien dat je wenkbrauwen mooi scherp lijken. Met het potlood kan je ze ook gaan invullen maar dat doe ik niet. Ik gebruik daarvoor de Inked Brow die je in de volgende stap zult zien. 

De Brow Beater bevat vocht-inbrengende ingrediënten zoals vitamine E, agranolie en kokosolie. Je wenkbrauwen worden dus ook nog eens in de watten gelegd. 😉 Ook wel handig…je hoeft dit potlood nooit of nooit te slijpen.

De kleur die ik heb heet “Brunette Betty” maar komt nog in drie andere kleuren ook.  

Stap 3: ga verder met vormgeven en kleur ze in met de Inked Brow van Urban Decay 


In de allerlaatste stap ga je verder met de vorm en je wenkbrauwen inkleuren. Op die manier bekom je de “powderbrow look” waar iedereen van droomt. De prijs hoef je er niet bij te nemen van deze look 😉 Die is immers niet voor ieders portemonnee weggelegd dus begin maar al met dat vreugdedansje girls!

In het filmpje hieronder kan je duidelijk het verschil zien tussen de ene wenkbrauw die gedaan is en de andere niet. Ik was toen zo excited dat ik meteen na het ontvangen van het pakje, de producten wou uitproberen haha.

Ik zweer echt bij deze Inked Brow. De semi-permanente brow gel is zeer langhoudend. Niet voor een aantal uurtjes maar tot maar liefst 60 uur lang en dat is echt geen grapje! De high-tech gel kleurt je wenkbrauwen, is waterproof en dus zweet en vlekvrij. Vergeet wenkbrauwen die vervagen of uitlopen. De kleur blijft mooi vast op zijn plaats waar die hoort te zitten. 

De applicator zorgt ervoor dat je zeer precies kant aanbrengen, ook wanneer je fijne wenkbrauwen hebt. 


Zo zie je maar dat je helemaal niet veel nodig hebt om mooie wenkbrauwen te bekomen, die dan ook nog eens mooi blijven voor een aantal dagen. Lief voor onze huid, portemonnee, cruelty free en vegan!

*Tip : de Brow Beater staat met een ferme korting op de website www.urbandecay.be*

Love, 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s