Zeg maar dag tegen die vermoeide huid en eerste tekenen van huidveroudering met de Clinique Superdefense SPF25 Fatigue + 1st Signs of Age Multi Correcting Cream

Hi dolls, 

Een aantal weken terug, ontving ik de allernieuwste anti-age crème van Clinique. Ik was super benieuwd! De Clinique superdefense SPF25 Fatigue + 1st Signs of Age Multi Correcting Cream pakt vermoeidheid en de eerste tekenen van huidveroudering aan. Mijn hart maakte een sprongetje! 

Clinique Superdefense SPF25 Fatigue + 1st Signs of Age Multi Correcting Cream – 30 ml- € 31,5 

De crème komt in twee formules, aangepast aan jou huidtype. Voor de droge tot gecombineerde droge huid en voor de vettige tot gecombineerde vettige huid. Ik heb een droge huid maar ontving de gecombineerde. Geen probleem hoor. Mijn mama was heel blij toen ze hoorde dat ze er binnenkort een supercrème bijheeft. Ik heb hem alsnog voor jullie uitvoerig getest. 

Zeg maar dag tegen die vermoeide huid 

We hebben er eigenlijk allemaal wel wat last van, van die vermoeide huid. Dat hoor ik vaak. Nu is er eindelijk dé oplossing om dat aan te pakken. Yass! 

Alleen al de verpakking vind ik super opwekkend en happy. Oranje, het doet me steeds denken aan een zonsopgang. Fris en opgewekt opstaan!  En dat is nu net wat deze crème doet. Zorgen dat je fris en opgewekt aan je dag kan beginnen. 

De crème voelt zijdezacht en verfrissend aan. Meteen na het aanbrengen werkt het verkwikkend en zorgt dat je huid 12 uur lang kan stralen zonder er vermoeid uit te zien. Dus opstaan, reinigen en hup die crème aanbrengen. 

Een huid die er niet vermoeid uitziet, ziet er automatisch ook al jonger uit. Daarnaast worden de eerste tekenen van huidveroudering, een ongelijkmatige teint, dofheid en fijne lijntjes aangepakt. 

De huid wordt zo de hele dag beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf én de crème is bestand tegen zweten en vocht. Dus ga je die dag gaan sporten? No problemo! 

Mijn huid voelt na het aanbrengen enorm zacht aan en ja hoor, mijn vermoeide look werd al gauw aan de kant geschoven en ingeruild voor een stralende en frisse teint! 

*Te koop in je parfumerie, online parfumerie of via de website www.clinique.be , ohja de verzending is volledig gratis ongeacht wat je besteld… Het is maar dat je het weet hé. Wink wink ;-)* 

Veel liefs, 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s