Altijd de lente in huis met de nieuwe Kneipp Crème Douche Cherry Blossom

Heeey dolls, 

Hier ben ik weer met een nieuwtje van Kneipp. Altijd blij wanneer ik een pakje van hen ontvang! Trouwens, wat een zalig weer is het zeg en de komende dagen wordt het alleen maar warmer. Oké, te warm hoeft nu ook niet voor mij maar alleszins liever zo dan regen en koud. 

Maar dus Kneipp heeft een nieuw pareltje bij in hun Cherry Blossom productlijn; Crème Douche Cherry Blossom. Een sulfaatvrije douche crème met een zachte bloemige geur die je huid steeds weer gaat verwennen in de douche. Check it out! 

Cherry Blossom 

Wie houdt nu niet van een bloemengeurtje? Ik alvast zeker wel. De Cherry Blossom productlijn geeft je keer op keer een lentegevoel. Dus voel je je deze winter een beetje down? Dan zal deze douche crème je zeker even doen wegdromen naar die heerlijke warmte en mooie bloeiende bloesems. 

De producten uit deze productlijn bevatten o.a. kersenbloesemextract en zullen je huid voeden, beschermen en intensief hydrateren. 

Crème Douche Cherry Blossom – 200 ml – €6,49 

Deze heerlijke nieuwe Crème Douche bevat zoals altijd, alleen natuurlijke plantenoliën en geen minerale oliën, siliconen, zeep, microplastics, kleurstoffen en bewaarmiddelen. Ook is hij vrij van PEG’s en sulfaten. 

De geur ben ik echt verslaafd aan. Oh myyy. Naast het feit dat hij jou zintuigen verwend, geeft hij ook je huid een superzacht gevoel. Hij bevat kersenpitolie en kersenbloesemextract. De kersenpitolie is rijk aan onverzadigde vetzuren en antioxidanten. Het stimuleert ook de aanmaak van collageen. Het kersenbloesemextract werkt dan weer kalmerend voor de huid en verwend de zintuigen met zijn superlekkere geur.

Handcrème Cherry Blossom – 75ml – €6,49

Niets zaliger dan een goede handcrème! Ik ontving deze handcrème erbij en wat was ik blij. Toen de productlijn nog nieuw was, heb ik deze toen ook mogen ontdekken. Ik was en ben er nog steeds zeer tevreden van. 

Weg met die droge handen en kloven. Zeker nu in de coronatijd waarin we onze handen 1000 keer ontsmetten en wassen. Het kersenbloesemextract en de rijstkiemolie hydrateerd je handen zeer intensief. 

Veel liefs, 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s