Opzoek naar een mooi overhemd van Tommy Hilfiger? Neem dan zeker een kijkje bij Hemdvoorhem.nl . Dé webwinkel voor mannen!

Hi lieverds, 

Wat zijn het al een warme dagen geweest én het blijft nog wel een paar dagen zo. Eigenlijk een beetje te veel van het goede want ik slaap echt niet goed. En heet of niet, manlief moet elke dag naar zijn werk in een hemd of pak. Niet dat hij dat erg vindt want hij draagt niks liever dan dat. Haha. 

Onlangs werd hij dan ook weer in de watten gelegd door Hemdvoorhem.nl. Je weet wel, die fantastische webwinkel speciaal voor mannen. Van onderbroeken, sokken en hemden tot truien, polo’s en riemen. You name it, they’ve got it. Jeffrey mocht een hemd uitkiezen en ging voor een prachtexemplaar van het merk Tommy Hilfiger. 

Tommy Hilfiger overhemden 

Jeffrey koos deze keer dus voor dit prachtige hemd van Tommy Hilfiger. Why? De hemden zijn minimalistisch, strakke lijnen die altijd goed zijn en mooi blijven. De kwaliteit is super en ze hebben heel wat basic kleuren. 

De hemden zijn echte business hemden die je met of zonder das kan dragen. Hou je liever toch van een casual chique look? Dan combineer je het hemd gewoon op een jeans. 

Aangezien Jeffrey elke dag een hemd en pak draagt voor het werk, was hij dus zeer blij dat hij een nieuwe mocht kiezen. Trouwens, deze hemden zijn overigens zeer strijkvriendelijk! Wassen, in de droogkast en daarna heb je er bijna geen strijkwerk aan. Geweldig toch?! 

Tommy Hilfiger Core Stretch Slim Fit Overhemd – lichtblauw – €89,95

Manlief ging dus voor de Core Stretch Slim Fit in het lichtblauw. 

Het is een strak getailleerd business hemd met een borstzak en lange mouwen. Daarnaast een spread collar, zichtbare taillenaden zowel voor als achterkant en de onderkant van het hemd is rond gesneden. Dat rond gesneden vindt hij trouwens geweldig. Als je dan gaat neerzitten, heb je geen last van een blote rug. 

De kwaliteit is top en het hemd is gemaakt uit 98% katoen en 2% elastaan. De maten gaan van 38 tot 44.

Het hemd zit voor hem de hele dag lekker en comfortabel ondanks de slim fit. Na een hele dag werken blijft het hemd mooi en kreukvrij.  

Ben je niet voor het lichtblauw? Je kan het hemd nog in 5 andere kleuren vinden op de website en er zijn nog tal van andere Tommy Hilfiger hemden in een andere fit. 

Ook een Tommy Hilfiger hemd scoren? Neem dan een kijkje op https://www.hemdvoorhem.nl/tommy-hilfiger-heren-overhemden .

Liever de hele collectie hemden zien die Hemdvoorhem.nl aanbiedt? Check dan even hier https://www.hemdvoorhem.nl/overhemden . 

Veel liefs, 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s