Een zwoele en zomerse blik dankzij de nieuwe valse wimpers van Eylure.

Hi dolls,

Ik ben mega excited want ik kan jullie alweer op de hoogte brengen van een aantal nieuwe zomercollecties van het Britse merk Eylure. Jullie weten inmiddels dat dit mijn favoriete merk is op het gebied van valse wimpers, dus ik was heel blij toen ik een nieuw pakketje mocht ontvangen. Benieuwd? Lees snel even verder en ontdek. 

All eyes on you, girl! 

Voor wie de wimpers nog niet kent…Ze komen in vele stijlen en voor ieder wat wils. Hou je liever van naturel of mag het voor jou wat meer en extravaganter? Alles is mogelijk. Ook zeker belangrijk ; ze zijn lief voor je ogen en kunnen perfect gedragen worden met contactlenzen.

18 Hour lash glue – 4,5ml – €5,99 

Eerst en vooral, hun allernieuwste 18 Hour lash Glue is echt niet normaal. Je brengt de latex vrije lijm aan op de valse wimpers, je telt tot  ongeveer 20, blaast er eens op en dan kleven maar. De lijmt droogt zeer snel en het is echt ongelooflijk hoe sterk ze blijven kleven. 

Nu met deze hittegolf blijven ze zelfs de hele dag onaangeroerd ondanks mijn make-up wel aan het “zweten” was. In de ochtend aangebracht en pas voor het reinigen en slapen gaan eraf genomen! 

De lijm is sneldrogend, blijft tot wel 18 uur lang zitten en is doordrenkt met groene thee en bamboe. Cruelty free weliswaar!  De beste wimperlijm ever!! 

Ohja deze lijm zit vanaf nu ook bij alle nieuwe wimpertjes. 

Pre-Glued Fluttery Light – No. 008. €6,99 

Al in vorige blogs kon je mijn enthousiasme lezen over de Pre-Glued wimpertjes. Echt de ideale valse wimpers voor als je weinig tijd hebt of een beetje klunst met de wimpers waarbij je zelf lijm moet gaan aanbrengen. 

Deze wimpers hebben namelijk al een lijmrandje waardoor je ze in een aantal seconden al op je ogen plaatst. Kleven en klaar! 

Voor deze zomer hebben ze een pareltje toegevoegd aan de Pre-Glued collectie ; De Fluttery Light No. 008. Je ogen krijgen meteen een bambi look! Echt schattige en niet té opvallende wimpers. Zowel voor overdag of een avondje stappen. 

Seasonal Enchanted – Enchanted Canyon – Enchanted Palm Trees – €6,99 

De wimpertjes uit de Enchanted collectie vind ik altijd iets heel betoverends en speels hebben. Zeker draagbaar voor overdag omdat ze niet te zwaar zijn maar toch vol genoeg. 

Om ons de echte summervibes te geven komen ze met de nieuwe limited edition Enchanted Canyon en de Enchanted Palm Trees. De wimpers zijn zeer speels en geïnspireerd op het festival Couchella. Beiden hebben een criss-cross finish maar de Canyon wimpertjes geven nog iets meer diepte en een vollere wimperlook dan de Palm Trees. Mag het niet te veel opvallen dan ga je beter voor de laatste. 

Dramatic 3D – No. 191 – No. 193 

Wie net zoals ik al wat ervaring heeft met valse wimpers én van drama houdt… ahum ahum, moet zeker deze wimpers uitproberen! Volle, lange wimpers met veel diepte for sure! 

De wimpers uit deze collectie zijn donker en flirterig. De onderste laag staat kriskras waardoor je wimpers gelift worden waardoor je echt die femme fatale look krijgt. Ik vind ze echt wel amazing! En ja hoor, ondanks ze zwaarder zijn dan de andere collecties, blijven ze ook tot maar liefst 18 uur mooi zitten! 

Bij de No. 193 vallen de hoeken iets meer naarbuiten. Bij de No. 191 is dat iet subtieler. Ik draag hierboven de No. 191.

*Deze prachtige collecties van Eylure zijn verkrijgbaar in je di! Winkel of online op www.di.be * Ps : Op dit moment is er een speciale aanbieding van 2+1 gratis. 😉 wink wink 

Love,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s