Kiehl’s Vital Skin-Strengthening Super Serum ; Een Super Serum die de huid versterkt en de tekenen van huidveroudering aanpakt en corrigeert. Een serum waar we allemaal op zaten te wachten!

Hi lieverds,

We geven het niet graag toe, maar vanaf je 30ste beginnen de eerste tekenen van huidveroudering stilaan te verschijnen. De collageenproductie neemt af en fijne oppervlakkige rimpels worden zichtbaar. Het zijn dan vooral lachrimpeltjes of rimpels die ontstaan door dehydratatie. 

Ik heb het hier eerlijk gezegd wel moeilijk mee. Geef mij maar een eeuwig jong uitziende huid. De gedachte aan rimpels alleen al geeft me kriebels. Toch kan ik er niet van onderuit. Ik heb dan ook mijn eerste afspraak staan in december om bij de plastisch chirurg te gaan informeren naar botox en lip fillers. 

Ook Kiehl’s heeft mijn klaagzangen aangehoord haha. Zij komen met HÉT serum om de tekenen van huidveroudering aan te pakken. En euh, niet zomaar een serum…een SUPER serum! 

Kiehl’s Vital Skin-Strengthening Super Serum – 100 ml – €135 

Zeg niet zomaar serum tegen een Super Serum! Het Super Serum versterkt de huid en gaat de tekenen van huidveroudering aanpakken en corrigeren. Rimpels en fijne lijntjes worden minder zichtbaar. 

Ha-le-lu-ja! Ook de weerbaarheid van de huid wordt verbeterd en het stimuleert het glanzen voor een stralende huid. 

Het Super Serum heeft een krachtig kruidencomplex die de moe-uitziende en doffe huid weer laten stralen en te beschermen tegen dagelijkse factoren die de huid kunnen verouderen. 

Het kruidencomplex 

  • 11kDa Hyaluronzuur : Gaat vocht vasthouden en zo de huid intens hydrateren. Het molecuul in dit Super Serum is zo klein dat deze optimaal geabsorbeerd kan worden in de bovenste huidlaag. De huid wordt weerbaar, soepel en elastischer. 
  • Adaptogeen Kruidencomplex: Zijn planten die de huid en het lichaam helpen omgaan met stress. In het Super Serum wordt een mix gebruikt van 3 adaptogenen. Samen helpen ze de huid te beschermen tegen stressfactoren zoals vervuiling. De huidlaag zal dan gaan vernieuwen en stralen. 

Wat doet het voor onze huid

Het serum heeft een lichte textuur die zich zeer goed laat opensmeren en snel wordt opgenomen door de huid. Het serum is geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid. De resultaten zijn ongelooflijk en heb ik zelf al mogen ondervinden. Ik som ze even op voor jullie;

  • De huid wordt versterkt vanuit de diepste oppervlaktelaag
  • Bescherming tegen stressfactoren zoals zon, stress,… 
  • Vermindert zichtbare lijntjes
  • Verbeterd weerbaarheid
  • Stimuleren tot glanzen voor een stralende en gezond-uitziende huid
  • Laat de vermoeide en doffe huid weer stralen

Je brengt het serum elke ochtend en avond aan, na het reinigen. Ik kan jullie verzekeren dat jullie je huid zullen zien stralen als nooit tevoren. Ik zie er echt minder vermoeid uit en heb terug een mooie teint. Ook mijn fijne lijntjes zijn al een stuk minder opvallend geworden. 

*De producten zijn exclusief verkrijgbaar bij je dichtstbijzijnde Kiehl’s en ook online te verkrijgen op www.kiehls.be*

Veel liefs, 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s