Uriage Eau Thermale L’Essence D’Eau Éclat : Een eenvoudige verzorging met een maximale doeltreffende werking

Hi dolls, 

Vandaag heb ik niet zo’n goede dag. Mijn crohn sloeg alweer toe. Maar ik heb gelukkig daarnet even kunnen rusten waardoor ik me al wat beter voel. Het is toch echt rot voor me hoor. Ik ben ook nog steeds aan het afwachten op een aantal waarden en dan gaat de professor beslissen of er weer een coloscopie moet gedaan worden en medicatie al dan niet moet aangepast worden. 

Maar ik probeer men hoofd toch niet te lang te laten hangen. Nu ik me wat beter voel, kruip ik dan ook meteen weer achter men Macbook om jullie op de hoogte te blijven houden van al die leuke nieuwtjes. Vandaag een nieuwtje van Uriage ; Uriage Eau Thermale L’Essence D’Eau Éclat. Een knap staaltje Innovatie met het Thermaal Water. 

Uriage Eau Thermale L’Essence D’eau Éclat – 100ml 

Nee, de wateressence is geen lotion, geen serum maar echt een volwaardige verzorging op zich! Yes, en dat in dat kleine flesje. Je zou verwondert zijn hoe zuinig het is. Een aantal drupjes en je kan er echt je hele gezicht en hals mee verzorgen. Ik stond er versteld van! Het smeert ongelooglijk goed open. 

Het product is een ware revolutie voor onze dagelijkse verzorging. De agressieve omgevingsfactoren, vervuiling, stress, vermoeidheid, tasten elke dag opnieuw onze hydratatie en het evenwicht van onze huid aan. Dankzij de EAU-verzorgingslijn en dus dit specifieke product, worden al deze factoren aangepakt voor een perfect gehydrateerde huid. 

Geconcentreerde vorm van Thermaal Water 

Het wateressence is een geconcentreerde vorm van Thermaal Water van Uriage die de huid met de juiste hoeveelheid en concentratie essentiële elementen doordrenkt om de huid weer levenskrachtig te maken en een prachtige glow te geven. Een eenvoudige verzorging die zeer effectief is. 

De werkzame stoffen

De werkzame stoffen die deze krachtige wateressence bevat voor een gehydrateerde, sterke en evenwichtige huid : 

  • Thermaal Water van Uriage : verrijkt met calcium en magnesium voor een sterke huidbarrière en hydratatie 
  • Aquaxyl : vult de vochtreserves aan van de huid en verbeterd de kwaliteit en aspect van de huid
  • Zijdeboomextract : ontgift cellen en doet de huid weer stralen
  • Hyaluronzuur : slorpt water op en houdt het vast in de huidlagen. Laat de huid stralen en maakt ze zacht

Eenvoudige verzorging met maximaal doeltreffende werking 

De textuur is vederlicht en transparant. Een waterachtige gel. Je kan bij dit product wel degelijk spreken van less is more. Er is gebleken dat na 24 uur na aanbrengen, de essence twee keer sterker hydrateert dan een serum! Crazy toch? 

Mijn huid voelt de hele dag enorm comfortabel en bij het opstaan ziet mijn huid er fris uit! Heel zacht en geen trekkerig gevoel. Ik heb een gevoelige huid en kan dit essence heel goed verdragen. 

*Verkrijgbaar bij jou dichtstbijzijnde apotheek of online apotheek* 

Veel liefs, 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s