Hoe laat is het? Het is Tobi™ -tijd! Ontdek de allernieuwste Robot-Smartwatch!

Hi lieve allemaal, 

Jullie hebben ongetwijfeld de reclame al zien voorbijkomen van de nieuwe Tobi™ Robot Smartwatch. Ik zie de laatste dagen ook heel vaak de vraag voorbijkomen in tal van mamagroepjes op Facebook, of er mensen zijn die ervaring hebben met Tobi™. Sinterklaas en Kerst komen eraan dus natuurlijk gaan heel wat mensen hun cadeautjes al gaan inslaan. 

Wij kregen een aantal weken terug, de kans om dit knap staaltje innovatief nieuw technisch speelgoed uit te proberen. Daan was natuurlijk heel enthousiast. Omdat er zoveel vraag is naar de ervaring met Tobi™, ga ik voor jullie een stukje neerschrijven zodat jullie een goed beeld kunnen krijgen van deze Robot Smartwatch en of het de moeite is om aan te kopen. 

Tobi™, een knap staaltje innovatief technisch speelgoed

Eerst en vooral, de Tobi™ Robot Smartwatch is ontwikkeld door Little Tikes. Een merk waar wij sowieso heel erg fan van zijn. Al meer dan 50 jaar zijn zij hét vertrouwde merk onder de ouders. 

Tobi™ is een combinatie van een smartwatch én een speelse robot. Je mag daarbij rekenen op alle bijhorende interactieve kenmerken van een smartwatch en een eigen persoonlijkheid van de robot. 

De Tobi™ Robot Smartwatch is ontwikkeld speciaal voor kids vanaf 4 jaar. Dat is toch ongelooflijk? Wij vinden het echt heel cool en zien het horloge als een bijdrage aan de educatie van ons kind. Het is tenslotte niet zomaar een prulletje aan de arm van je kind! 

Hij komt trouwens in twee kleuren waaruit je kan kiezen; blauw en roze. Een coole kids horloge voor zowel jongens en meiden!

Over Tobi™ zelf

Dat de Tobi™ Robot Smartwatch niet zomaar een horloge is dat kunnen jullie eigenlijk al wat zien aan het uiterlijk. De Tobi™ Robot Smartwatch Comes to Life Before Your Eyes™, en dat van zodra je hem aanzet! 

Hij heeft bewegende armen en benen, reageert op aanrakingen, maakt grappige geluidseffecten en meer dan 100 gelaatsuitdrukkingen. Hij laat je kind lachen, spelen, dansen én leren. Kinderen worden op die manier gestimuleerd tot bewegen en hij heeft zelfs een stappenteller. 

Tobi™ is echt wel heel grappig en ze kunnen de smartwatch rond hun pols dragen of met een speciale clip aan hun kleding. 

Wat je mag verwachten 

De Tobi™ Robot Smartwatch is enorm veelzijdig, dat kon je uit hierboven al wat opmaken. Daan is er echt dol op omdat hij juist zoveel kan en zeer kindvriendelijk is. Ik ga voor jullie even opsommen wat hij dus precies allemaal kan. Schrik niet te veel hé 😉 

Klok leren lezen 

De smartwatch heeft maar liefst +50 analoge en digitale wijzerplaten. Je kind kan op die manier heel wat bijleren. Daarnaast heb je nog een stopwatch, kalender, timer, wekker en herinneringen. 

Foto’s en video’s 

Ja hoor, Tobi™ heeft twee geïntegreerde camera’s waardoor er foto’s, selfies én zelfs video’s kunnen gemaakt worden. Hij kan 3000 foto’s of 30 min aan video’s opslaan. Dat is al heel wat voor een smartwatch!  Je kan trouwens ook stickers toevoegen aan elke foto.

AR en learning games 

AR search en seek spel, educatieve spellen, dansactiviteit en nog veel meer. Terwijl je kind speelt, wordt er ook decoratie ontgrendeld als beloning. Die decoratie kunnen ze gebruiken om de virtuele kamer van Tobi™ aan te kleden. Echt heel leuk allemaal. Daan speelt bv heel graag het spelletje met de kleurballen die in het juiste gat moeten. 

Moedigt actief spelen aan 

Tobi™ heeft een bewegingssensor voor de stappenteller én dansactiviteitengames om je kids te doen bewegen. Want meer bewegen = gezond. 

Spatbestendig en duurzaam 

Gelukkig kan hij tegen een stootje. Met kids is dat natuurlijk ook zeker nodig. Zowel voor binnen als buiten spelen. 

Draadloze connectiviteit en berichten 

Via een draadloze verbinding kan je verschillende Tobi™ Robot Smartwatch apparaten verbinden. Op die manier kan je foto’s uitwisselen, emoji’s sturen, stemberichten…

Wat Daan en wij ervan vinden 

Toen Daan voor het eerst kennismaakte met Tobi™ was hij echt onder de indruk. Ook wij vonden het zeer knap hoe de smartwatch eruitzag en hoe hij tot leven kwam. 

De smartwatch is heel makkelijk te bedienen met het touchscreen. Bij de minste aanraking reageert hij en dat vindt Daan natuurlijk fantastisch. Hij kan echt zo hard lachen om Tobi™. Heerlijk om het te zien!

 

Ook de spelletjes spelen en decoratie verdienen om Tobi™ zijn virtuele kamer aan te kleden vindt hij superleuk. 

Ze zijn er wel even zoet mee hoor eens ze zich bezighouden met Tobi™. 

*Tobi™ is vanaf nu verkrijgbaar aan de adviesprijs van €52,99*  

Veel liefs, 

Karen en Daantje xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s