Super Mario Bros viert dit jaar zijn 35ste verjaardag en kwam onder andere met een collectie van maar liefst drie van Mario’s grootste avonturen ; Super Mario 3D All-Stars.

Hey hey, 

Dat wij reuze fan zijn van Mario, dat weten jullie al langer dan vandaag. Onze laatste blog over Mario, ging over zijn betoverende papieren wereld; Paper Mario: The Origami King. Daan is er nog steeds verzot op en het spel is ondertussen bijna volledig uitgespeeld! 

Vandaag kom ik dan ook weer met een nieuwtje over Mario! Ein-de-lijk! Sorry de snorry dat het wat langer op zich heeft laten duren maar wat een weken heb ik weer achter de rug. Van een coloscopie tot nieuwe medicatie via dagopname, bijvoeding etc. Het gaat echt niet goed weer met mijn crohn.  

 Maar nu het leuke nieuwtje…De echte die hards zullen dit natuurlijk al weten maar het is zo dat dus Super Mario Bros dit jaar zijn 35ste verjaardag viert. Dat zullen we geweten hebben! Ter ere van het 35-jarig jubileum worden games heruitgebracht in één collectie, nieuwe games, special events, speciale producten en nog veel meer. Toen ik dit nieuws zag deden we hier echt wel een vreugdedansje. Zoveel nostalgie dat naar bovenkwam! 

Benieuwd welke collectie wij ontvingen? Lees dan snel even verder. Belangrijk om te weten en een tip naar jullie toe; dit is maar verkrijgbaar tot 31 maart 2021. Hunker je ook naar die pure nostalgie met Super Mario? Wacht dan niet te lang om het spel aan te kopen!

Super Mario 3D All-Stars

Een collectie voor de echte fans zoals ons! Maar liefst drie van Mario’s grootste avonturen, verzameld in 1 bundel. Je mag je verwachten aan verbeterde HD-graphics, de games die geoptimaliseerd zijn speciaal voor de Nintendo Switch, Joy-Con besturing én een muziekspeler met de epic soundtracks van alle drie de spelletjes.

Welke drie games zitten in de bundel verzameld? 

Super Mario 64 – 1997

Persoonlijk is deze game echt mijn favoriet van de drie. Ik heb dit als kind echt zó vaak gespeeld samen met mijn broer en nichtje. Het spel werd toen gespeeld op de Nintendo 64. 

Oh my wat hebben wij altijd hard gelachen. 

Het is wel een spelletje, nog steeds, waarbij ik me echt moet inhouden om te vloeken haha. Het is o-zo verslavend maar je moet je echt focussen want al gauw kan je tijdens een spel weer helemaal opnieuw moeten beginnen haha. 

En Daan…die leeft echt helemaal mee met het spelletje. 

Het is dus de bedoeling dat je sterren verzameld om zo andere deuren van het kasteel van Princess Peach te openen en haar te redden. Die sterren die Bowster verstopt heeft, verzamel je door 1 voor 1 de spelletjes vanuit de schilderijen te spelen. Uren speelplezier verzekerd! 

Super Mario Sunshine – 2002 

Een game met echte vakantie vibes! Super Mario Sunshine speelden we vroeger op de Gamecube. 

Ook dit is een heel spannend spel. Wanneer Mario met zijn vrienden Peach en Toad op vakantie gaan naar het supermooie tropische eiland Isle Delfino merken ze al gauw dat er iets aan de hand is. Een duistere en kwaadaardige schaduw van Mario heeft het eiland in zijn macht en het volgespoten met een soort van inkt.

Mario krijgt voor zijn avontuur een magische waterpomp die hem voorziet van krachten en waarmee hij kan praten. Met de waterpomp kan hij tijdelijk zweven zoals een jetpack, hoogspringen en de inktvlekken verwijderen. 

Een heel leuk spel waarbij je door verschillende stadjes reist. 

Super Mario Galaxy – 2007 

Het jaar waarin mijn man en ik elkaar leerden kennen en begonnen te daten. Dit spel werd gespeeld op de Wii. Oh wat was dat ook een fijne console. 

In tegenstelling tot Mario Sunshine waarbij je in tropische omgevingen vertoeft, waan je je in dit spel volledig in de ruimte. Daan is er mega gek van en wij ook! Even wennen wel aan het feit dat je in het spel niet kan vallen ahaha. Behalve dan in de zwarte gaten van Bowser.

In dit spel wordt Princess Peach haar kasteel door Bowser gekaapt en neemt hij het hele kasteel met zijn ruimteschip mee de ruimte in. Dankzij Rosalina, de bewaakster van de sterren word je geholpen bij je missie. De bedoeling is dat je verschillende Grand Stars gaat verzamelen op Princess Peach te kunnen bevrijden uit Bowsers handen. 

De grapics zijn ook in dit spel heel mooi. Versla je vijanden door aan te vallen met de speciale draai-aanval, vlieg en maak de hoogste sprongen. Ga van planeet naar planeet en ontdek de wondermooie ruimte wereld. 

Alle drie de games zijn dus geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch, hebben verbeterde beeldresolutie en HD graphics. Ik kan jullie verzekeren dat deze bundel meer dan de moeite waard is. Je verveelt je geen moment en je hebt er heel lang speelplezier aan. 

!!!En nogmaals…deze collectie is verkrijgbaar tot en met 31 maart 2021 dus wees er op tijd bij en vergeet dit niet als je dit heel graag wil!!!

Veel liefs, 

Karen en Daantje xoxo 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s