Bags under the eyes zijn een accessoire die geen enkele vrouw wil! De Contour des Yeuxlijn van Sothys comes to the rescue!

Hi loves, 

Ik ben al wat meer onder de “levenden”. Althans, ik kan Daan terug al eens afhalen van school. Wat een vermoeidheid en pijn heb ik al gehad. Het is niet eens uit te leggen hoe erg eigenlijk. En dat zie je ook gewoon aan mijn huid en haren.

Mijn huid is terug veel droger omdat ik niet veel meer kan eten en drinken en oh my die wallen van me. Ik zie er doodmoe uit. 

Ik had last van donkere kringen, wallen,…ik leek wel een zombie als ik niet was opgemaakt. Gelukkig verwende mijn lieftallig persbureau Yapado mij met de allerniewste Contour des Yeuxlijn van Sothys. De producten beloofden wallen, donkere kringen en fijne lijntjes aan te pakken. 

Of het doet wat het beloofd kan je hieronder lezen! 

De Contour des Yeuxlijn van Sothys

Oef, en of ik blij was met dit perspakketje. Het kwam als een geschenk uit de hemel. Voor diegen die me volgen op Instagram weten hoe ziek ik al ben geweest en hoe erg mijn donkere kringen en wallen al geweest zijn. Rampzalig, echt waar. Mijn ogen zagen er precies uit zoals ik me voelde ; doodmoe. 

Ik was dan ook laaiend enthousiast om de producten uit te proberen! 

In het instituut – Cryo-behandeling voor de ogen – 45 min 

Geen zin om zelf te gaan smeren? Dan is er nog steeds een oplossing voor je vermoeide ogen en rimpeltjes. In je dichtstbijzijnde Sothys insituut kan je er terecht voor een 45 min durende behandeling speciaal voor je ogen. 

Je ogen krijgen een cryo-behandeling in combinatie met een ultrasoon machine en TO Hydra 3HA™. De behandeling is verdeeld in 6 fases.

De producten bij je thuis voor een effectief ritueel 

Patchs express yeux – 4ml – €7

Een nachtje slecht geslapen? Chronisch vermoeid en toch even de ogen oppeppen voor een fris gevoel? 

Of zoals ik…jezelf wat “toonbaarder” maken om je kind aan school af te zetten? 

Ik zweer bij deze patches. Ik kan jullie verzekeren dat je na zo’n patch er stukken minder moe uitziet. Mijn donkere kringen zien erna veel helderder uit waardoor ik er minder vermoeid uitzag. Ze gaven me een lekker fris gevoel. Mijn huid voelde heel verzorgd, glad en zacht aan. 

De patches zelf zijn zeer makkelijk aan te brengen dankzij de voorgevormde biocellulose die gedrenkt is in de verzorgende formule. Je brengt de patches aan en laat ze 10 min hun werk doen. Daarna haal je ze af en laat het resterend product indringen. Niet afspoelen dus! 

Roll-on cryo anti-poches – 15 ml – €46,90 

Nog een productje speciaal voor de vermoeide blik ladies! 

Het focust zich om de vermoeidheidstekenen aan te pakken én de wallen zichtbaar te gaan bestrijden. Yaaas! Het product bevat een combinatie aan ingrediënten vanuit de zee met cafeïne. 

De geltextuur voelt lekker fris aan en geeft mij instant een klaarwakker gevoel. Voor meer effect te hebben leg ik de tube in de ijskast. Want cryo = extreme koude -> doet zwelling (je wallen dus) verdwijnen en vermindert donkere kringen. Ik vind het heerlijk om het aan te brengen in de ochtend. 

De actieve verpakking vind ik ook heel knap. Deze bevat drie metalen balletjes met cryo-effect. 

Crème lumière rides cernes poches – 15ml – €58

Deze oplichtende crème is een echte verademing voor je oogcontouren. Het bestrijd keer op keer zichtbaar de ongemakken aan je oogcontouren! Dus niet alleen wallen en donkere kringen maar ook rimpels en fijne lijntjes. 

De textuur is een frisse crème die zich zeer goed laat versmelten met je huid en je een heel comfortabel gevoel geeft. Ik vind hem ook een zeer goede basis voor je make-up! Op die manier kan ik makkelijk mijn concealer aanbrengen zonder deze indroogt in mijn fijne lijntjes. 

Vanaf een 4 tal weken smeren begon ik er opvallend minder vermoeid uit te zien en zijn mijn fijne lijntjes al veel gladder. 

Ook fijn om te weten ; de crème heeft een beschermde werking tegen blauw licht! Yaay! Ideaal als je veel op je laptop of smarphone moet werken. 

Soin correcteur anti-cernes – 10ml – €37 

Last but not least dit super productje! Dit product werkt niet alleen verzorgend maar gaat zelfs gaan corrigeren op een hele subtiele manier! Ik vind het echt magisch.

We zouden allemaal wel graag die donkere kringen en wallen willen wegtoveren maar dat gaat helaas niet. Gelukkig kan je met dit product dus wel gaan corrigeren én dat maakt echt wel een groot verschil vind ik. Echt hele fijne resultaten. Diegene die me volgen op Instagram konden zien hoe goed dit product gaat camoufleren en corrigeren via een filmpje dat ik had gemaakt. 

De textuur smelt zo mee met je huid vanaf je het aanbrengt. Het past zich aan aan elke huidskleur en werkt als een foundation die de hele dag blijft zitten. 

Klaar om die vermoeide blik aan te pakken? De behandeling en producten zijn exclusief verkrijgbaar in je dichtsbijzijnde Sothys Instituut en Spa. 

Veel liefs, 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s