Nog opzoek naar een uniek cadeau voor de man? HemdVoorHem.nl heeft de mooiste en unieke cadeausets voor hem.

Hi loves, 

Het is jullie allemaal niet ontgaan dat ik bijzondere zware weken achter de rug heb gehad. Onlangs zat ik nog op de spoed en deze week werd dan beslist om over te gaan stappen op Medrol. Zwaar, maar een goede keuze zo blijkt. Het gaat stillaan stukken beter met me en ik probeer er dan ook de hoop in te houden dat 2021 een mooier en vooral gezonder jaar voor mij mag zijn. 

Ook voor jullie is dat wat ik echt wens. Want gezond zijn is toch echt wel belangrijk om ook gelukkig te kunnen zijn. Dat besef ik meer dan ooit. Nu in deze coronatijden is het voor iedereen wel moeilijk. Hetzij door het virus zelf die jou of een gezinslid treft, bedrijven die met het handen in het haar zitten en het hoofd boven water proberen houden etc. Het is voor iedereen lastig. 

In België zijn ondertussen de winkels geopend maar mag je maar max 30 min winkelen én alleen, terwijl in Nederland dan weer alle niet-essentiële winkels zijn moeten gaan sluiten. Vreselijk, en dat net met de feestdagen voor de deur. 

Gelukkig hebben we nog de webshops om nog een leuk cadeau te kunnen scoren! Zo heb ik voor jullie dé ideale cadeautip die je vanuit je luie zetel kan shoppen op de webshop van HemdVoorHem.nl 

Je maakt er zeker en vast een man heel blij mee! Ohja, ze leveren echt zeer snel!! 

Een uniek cadeau voor een man die je blij wilt maken 

Ik hoor het van veel mensen; een cadeau uitkiezen is niet altijd even makkelijk. We willen iets uniek geven en vooral iets waar die persoon wat werkelijk aan heeft. Niet iets dat je afgeeft en na een half uur al ergens in een hoekje ligt en vergeten wordt. 

Niet alleen vrouwen maar ook mannen houden van kwaliteit. Bij HemdVoorHem.nl zit je dus perfect. Daar staat kwaliteit bovenop en je hebt keuze uit een zeer ruim assortiment. Dat weten jullie inmiddels al vanuit mijn vorige blogs. Ze zijn ook heel toegankelijk en voor ieders budget. 

Wil je al eens een kijkje nemen welke unieke cadeaus HemdVoorHem.nl allemaal heeft? Dat kan je dat via deze link https://www.hemdvoorhem.nl/cadeaus-voor-hem

Ik mocht Jeffrey verrassen met een leuk kerstcadeau en ik ging dus voor de cadeaubox met 8 paar Tommy Hilfiger sokken. Hij had dringend nieuwe sokken nodig dus hier was hij dan ook heel blij mee. Dit bedoel ik dus met een cadeau geven waarvan je weet dat ze er zeker iets aan zullen hebben. 

Cadeaubox: 8 paar Tommy Hilfiger sokken – €49,95  

Wat een prachtig cadeau waar je elke man wel blij mee kan maken! Of het nu je man is, je vader, opa, collega, vriend,… 

De sokken komen in een zeer mooie strakke en mannelijke verpakking. Een zwarte doos met strik. Maar liefst 4 sets van 2 paar sokken die op een subtiele manier voorzien zijn van het Tommy Hilfiger logo. 

Er zijn 3 paar sokken met strepen en 5 paar sokken die effen zijn. De kleuren zijn dus ideaal voor elke gelegenheid en draagbaar in het dagdagelijkse leven.  

De kwaliteit is zeer goed en de man in kwestie zal dus niet snel gaten aan zijn dikke teen of hiel hebben aha! Ze zitten heel comfortabel en voelen zacht aan. De maten gaan van 39-42 tot 43-46.

Zelf deze prachtige cadeaubox cadeau doen? Via deze link https://www.hemdvoorhem.nl/cadeaus-met-sokken heb je ze snel in handen. De levering gebeurt namelijk zeer snel. 

PS: op dit moment is bijna alles aan 20% korting op de website! 😉

Ik wil jullie alvast een hele fijne kerst toewensen en hou de blog zeker verder in de gaten want het laatste blogartikel van het jaar wordt er eentje om bij te watertanden. 😉 

Veel liefs, 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s