Nog tot 20 januari kan je bij Delhaize sparen voor je Moods servies aan kortingen tot 77% !

Hi loves, 

Afgelopen tijd hebben jullie al heel wat gezien over mijn nieuw servies. 

Het zal jullie al zeker opgevallen zijn dat ik er verliefd op ben! Hoe kan het ook anders? Eerste woorden die bij me opkwamen toen ik het servies zag waren ; prachtig, luxueus en duurzaam. 

Jullie hebben nog tot 20 januari om het servies te scoren aan kortingen tot 77%. Echt crazy! Voor diegene die het gemist hebben…In dit artikel kom je te weten hoe! 

Moods, made for moments

Ik geef jullie graag eerst even kort een woordje uitleg over Moods. Het servies van Moods is pure kwaliteit en echt vakmanschap. Met het servies tover je gewone maaltijden om tot onvergetelijke momenten die je samen beleeft met je bubbel. 

Verwacht je aan duurzame materialen zoals hoogwaardig keramiek en onbreekbaar melamine. De collectie ademt luxe uit en combineert esthetiek en functionaliteit. 

Ook aan de allerkleinsten is er gedacht met hun speciaal onverwoestbaar kinderservies. 

Naast servies, kan je bij Moods ook terecht voor elektrische apparaten zoals een steengril en fondueset maar ook voor geurartikelen zoals geurkaarsen. 

Kortingen tot 77% met de spaaractie van Delhaize en Moods 

Voor diegene die het gemist zouden hebben op mijn Instagram of graag nog eens de uitleg zouden willen… Het is zo dat je nog tot 20 januari kan meesparen voor korting. 

Per aankoopschijf van 10 euro, krijg je een zegel. Je hebt al een volle spaarkaart vanaf 10 zegels dus daar zit je echt wel heel snel aan. Tot 3 februari kan je dan je volle spaarkaart inleveren en je korting verkrijgen op je artikel dat je graag wil. 

Heb je niet genoeg zegels of heb je geen Delhaize in je buurt? No panic, je kan de collectie ook gewoon online aankopen bij Moods zelf. Via de volgende link kan je de collectie ontdekken ; https://moodsathome.com/be-nl/collectie

Strakke lijnen, duurzame materialen en fijne details

Natuurlijk had ik voor de feestdagen mijn tafel gedekt met hun prachtige collectie. Op de onderstaande foto’s kunnen jullie een beeld krijgen van hoe onze tafel gedekt was. 

Veel liefs, 

1 Comment

  1. Hoogwaardig keramiek, onbreekbaar melamine, … Dit lijken mij nogal opgefokte marketingtermen. Twee weken normaal gebruik en al vol barsten en krassen. En ik ben precies niet de enige. Bent u nog steeds verliefd op uw servies??

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s