Uriage vervolledigt zijn Xémose productlijn met producten van een heel nieuwe generatie ; Xémose Anti-ich Mist en de Soothing Eye Contour Care

Hi sweeties, 

Afgelopen maanden waren echt een rollercoaster voor me. Maar voor diegene die het nog niet gelezen hadden; ik heb na 2 jaar intens vechten tegen mijn ziekte, vorige week eindelijk wat goed nieuws gehad. Een lichtpuntje, ein-de-lijk! Ik heb nog een vreselijk lange weg te gaan maar ik geef niet op. 

En dan nu een ander leuk nieuwtje; Uriage komt twee innovaties uit de Xémose lijn. Een nieuwe verzorging van een heel nieuwe generatie; de SOS Anti-itch Mist en de Soothing Eye Contour Care. 

De Xémose productlijn

De producten uit deze lijn zijn speciaal ontwikkeld voor de zeer droge huid en de huid met neiging tot atopie. Dankzij de toevoeging van de twee nieuwe producten bestaat het gamma nu uit 9 producten. 

Xémose Anti-ich Mist – 200 ml – €16,50

Deze mist is echt een verademing voor de huid die droog, gevoelig is en kan opflakkeren. De vederlichte nevel werkt onmiddellijk tegen het krabben. In minder dan 60 seconden! Ik heb ondervonden dat ik hem heel graag gebruik net na een bad of douchen. De jeuk verdwijnt heel snel. 

Nadat je het product hebt aangebracht, wat heel snel gaat door het gebruiksgemak, kan je onmiddellijk je kleren aantrekken omdat hij zo snel in de huid intrekt. 

De formule werd tevens verrijkt met karitéboter en illipéolie om de huid intens te gaan voeden. Je huid kalmeert en wordt langdurig beschermd. 

Xémose Soothing Eye Contour Care – 15 ml – €14,50 

Ik was echt heel blij toen ik zag dat er ook een nieuwe oogverzorging bij het Xémose gamma was gekomen. 

Ik heb enorm gevoelige ogen sinds mijn ziekte. Droog, tranen, jeuken en tegen de avond gaan ze prikken. Er zijn voor mij maar heel weinig oogverzorgingsproducten die ik kan verdragen. Ik heb alleen maar lof voor dit product. De formule bevat het gepatenteerde Cerasterol 2F, voedende karitéboter, hydraterende hyaluronzuur om de huid compacter te maken en ontzwellend dextraansulfaat. 

Mijn droge oogomtrek wordt gevoed, jeuk wordt verzacht en de huidbarrière beschermd. Voor mijn een heel groot verschil geworden sinds ik het product gebruik.

*Producten zijn verkrijgbaar bij uw apotheek in de buurt of online apotheek*

Veel liefs, 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s