Het is weer wijnfestival bij Delhaize en daar zijn we natuurlijk heel blij om!

Dag lieverds, 

Het is weer zover! Het is vanaf vandaag weer wijnfestival bij Delhaize en dat betekend weer tijd om te genieten! Zoals jullie van de vorige keer weten, zet Delhaize tijdens het wijnfestival heel wat wijnen en bubbels in de kijker. 

Maar liefst 3 weken lang zullen er elke week promoties zijn zoals 2+1 en 25% korting op meer dan 200 wijnen, schuimwijnen en alcoholvrije wijnen. Delhaize komt ook weer met een aantal nieuwigheden zoals de Barrik van het merk ¡Hola! Én de nieuwste trend in wijnland ; een sprankelende verfrissende witte of rosé wijn in een blikje. 

Wijnfestival bij Delhaize van 25 februari tot en met 17 maart 

Ik werd door we love pure en Delhaize terug in de watten gelegd met een selectie van hun wijnen en cava’s die nu in promotie staan. 

Mionetto Brut Rosé – 75 cl – €9.99

Deze prosecco is nieuw bij Delhaize en smaakt heerlijk! Daar hebben wij gisterenavond al van genoten. 

Hij is fris, smaakt heel fruitig en natuurlijk iets zoeter dan een cava of champagne maar dat vind ik geweldig! Ik hou sowieso liever van wat zoeter.  Deze prosecco zou het best smaken bij je dessert maar wij hebben hem als aperitief gedronken. Wij konden niet meer wachten tot het dessert. 😉 

Tijdens het wijnfestival kan je hem vinden aan -25%! 

¡Hola! Barrik Rosado – 3 L – €19,99

Deze Barrik is één van de nieuwe innovaties die je bij Delhaize kan vinden nu. Dat het een wijn van buiten formaat is kan je wel zeggen met zijn 3 liter aan wijn aha! Je kan hem vinden met rosé wijn en witte wijn. 

Zijn naam komt van een samenvoeging van het Franse “barrique” en Spaanse “barril” die beiden “vat” betekenen. 

Ik vind het er alleszins heel leuk en mooi uitzien! Het presenteert mooi en in zo’n Barrik blijft je wijn lang fris. Ook het bewaren gaat zeer goed en je kan hem makkelijk stapelen. Niks dan alleen maar voordelen dus. 

Ohja, ook wel leuk om te weten ; als je Barrik leeg is, kan je het deksel eraf nemen en hem gebruiken als ijsemmer. Super handig! 

Tijdens het wijnfestival staat de Barrik aan -25%. 

Cordoníu rosé of brut in een blikje – 25 cl – €3,99

Nog een niewigheid is deze sprankelende witte wijn of rosé wijn van Cordoníu die in een blikje komt. 

Ik had er zelf nog nooit van gehoord of gezien. Ik vind het een super innovatie want het heeft alleen maar voordelen. Heb je zin in een frisse cava maar je kan een fles niet met iemand delen? Dan ga je toch gewoon voor zo’n blikje? Je hoeft dus niet langer een hele fles te openen voor 1 glaasje. In een blikje blijft je wijn trouwens langer fris. 

Tijdens het wijnfestival kan je de blikjes vinden aan -25%. 

Geniet van het wijnfestival met je bubbel en veel plezier, 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s