Insurgent Cold Drip Coffee; een sterke dosis clean energy!

Hi sweets, 

Ik denk dat op dit moment iedereen het wel heeft gehad met corona. We zijn allemaal coronamoe. We missen onze vrijheid en voelen ons duidelijk minder fit.

Ook wordt er nu ook vaker thuisgewerkt wat voor velen wil zeggen; nog meer uren werken, gewoon omdat het kan. Ik merk aan mijn man dat wanneer hij van thuis uit werkt, hij ook veel meer uren doet. Lees -> tot 2u in de nacht of later. Dat brengt heel veel vermoeidheid met zich mee. 

Dus je hebt het coronamoe zijn, het overwerken en dan hebben we nog niet eens gesproken over het vele geregel geweest i.v.m. met de scholen voor velen. 

Daarnaast heb je dan nog eens mensen met auto-immuunziekten zoals mij. Ik kan jullie verzekeren dat ik elke dag doodmoe opsta en doodmoe ga slapen. Niet alleen mijn ziekte put mij uit maar ook de medicatie is zeer zwaar. Afgelopen weken was echt al een rollercoaster voor mij. 

Voor iedereen is dus extra energie meer dan welkom! We kunnen het allemaal goed gebruiken. Maar…de gekende energiedrankjes waar sommigen van jullie naar grijpen zijn zó ongezond en slecht. Gelukkig is er iets compleet nieuws op de markt dat wél gezond is en waarmee ik jullie graag kennis laat maken via deze blog. Echt een life-savor!!  

Insurgent Cold Drip Coffee; een sterke dosis clean energy

Jullie vragen zich ondertussen waarschijnlijk af waar die “cold drip” opslaat. Eerst daar even een kort woordje uitleg over. 

Cold Drip Coffee is koffie die geproduceerd wordt door ijskoud water te laten druppelen op vers, grof gemalen koffiebonen. Het water druppelt ongeveer 18u door om Cold Drip Coffee te worden. 

Bij het Cold Drip proces worden er meer koffiebonen gebruikt dan bij het maken van gewone koffie. Hierdoor is het cafeïnegehalte 2 tot 3 keer hoger en krijg je direct een energie-boost. 

Wat de smaak betreft; meer bonen wil niet zeggen dat daarom de smaak meer bitter of zuur is. Integendeel. De productie gebeurt met ijskoud water waardoor bepaalde zuren en oliën achterblijven in de bonen. Insurgent is maar liefst 70% minder zuur en bitter. Echt tasty! 

Insurgent is daarom ook wel een nieuwe generatie ijskoffie; geen kunstmatige of toegevoegde ingrediënten zoals suiker. Enkel koffie van de hoogste kwaliteit en water. 

Hoe drink je de Insurgent Cold Drip Coffee? 

Wel, deze kan je op verschillende manieren drinken. Je kiest gewoon wat je zelf heel graag hebt. 

  • Puur: Je kan de koude koffie gewoon puur rechtstreeks uit het flesje drinken. Het lekkerste is om deze eerst even in de ijskast te steken zodat je het ijskoud kan drinken. Heb je tijd en moet het allemaal niet snel? Neem een glas, vul het met ijs en giet er de koffie in. On the rocks smaakt de ijskoffie al helemaal heerlijk! 
  • Cocktail: Hou je van cocktails? Al dan niet met alcohol? Dan moet je zeker eens de Cold Drip Coffee proberen in je cocktail! 
  • Sweet: En zo heb ik hem het liefst…Als basis voor een Iced latte, frappuccino en zelfs als energy milkshake! Je hebt zoveel mogelijkheden.

Ik maakte onlangs een heerlijke Iced Coffee. Hieronder kan je het receptje vinden

 

Receptje Insurgent Iced Coffee 

  • Doe wat ijsblokjes in je glas
  • Klop 100 ml room (ik gebruikte lactosevrije room) half op, samen met 2 koffielepels rietsuiker en 4 drupjes vanille-essence 
  • Giet iets meer dan een half flesje Insurgent Cold Drip Coffee in het glas met ijs
  • Giet langzaam de half opgeklopte room bij de ijskoffie
  • Meng de twee samen door te gaan roeren met een lepel
  • Klaar en genieten maar!

Wat wij ervan vinden 

Vergeet die chemische energiedrankjes of “ijskoffies” uit de supermarkt. 

Wij staan versteld van de kwaliteit! De smaak is echt heerlijk. Ik drink normaal nooit mijn koffie puur maar met Insurgent is dat geen enkel probleem. De koffie smaakt helemaal niet bitter! 

En o-zo handig dat het in een flesje komt. Je kan ze zo meenemen naar je werk of sportschool óf bijvoorbeeld wanneer je jezelf klaarmaakt in de ochtend en te weinig tijd hebt. 

Heb je wat meer tijd en wil je er écht van genieten, dan raad ik een Iced Coffee aan. Overheerlijk! Zeker wanneer het zonnetje erdoor komt en je op terras van je ijskoffie kan genieten. 

Mijn man vindt het geweldig om het te drinken op de middag óf wanneer hij thuis is en in de avond nog tot in de nacht moet werken. Dankzij Insurgent krijgt hij meteen zijn energie-boost en kan hij makkelijk nog een aantal uurtjes door!

Benieuwd naar meer en wil je de clean energy zelf ervaren? Op de website https://insurgent.be kan je nog meer te weten komen en je dosis energie bestellen! Op dit moment zijn er ook verschillende acties om kennis te maken met de Cold Drip Coffee. 

Veel liefs, 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s