Start off big met de nieuwe sets van LEGO DUPLO!

Hi sweets, 

Dat Daantje gek is op LEGO weten jullie al langer dan vandaag. Hij kan er echt lang mee bezig zijn. Ook de films en series op Netflix vindt hij geweldig.

Dankzij LEGO mochten wij de nieuwe LEGO DUPLO “Schuur, tractor & boerderijdieren verzorgen” uitproberen. Daan keek daar enorm naar uit en wij natuurlijk ook!  Altijd spannend om een nieuwe set te ontdekken. 🙂 Daarnaast mochten we ook nog de al reeds bestaande máár vernieuwde set van “Mickey & Minnie Verjaardagstrein” uittesten. Happy happy! 

LEGO DUPLO 

Eerst en vooral wil ik jullie even vertellen waarom wij zo mega fan zijn van LEGO DUPLO. Zij geloven in big starts! 

Het leven zit vol uitdagingen, grote en kleine. De wereld van onze kids is dan ook een wondermooie wereld vol van die uitdagingen. DUPLO draagt hier letterlijk hun steentje bij en dat vinden wij zo prachtig. 

DUPLO ondersteunt en helpt onze kids te ontwikkelen in hun veerkracht, zelfexpressie en vertrouwen en dat kunnen wij alleen maar beamen. 

DUPLO vinden wij echt spelen om te leren. Je kindje speelt en leert op een veilige manier met de stenen die speciaal ontwikkeld zijn voor die kleine kinderhandjes. De steentjes zijn groot en stevig en bieden veel mogelijkheden. Ze leren met vallen en opstaan en om nooit te gaan opgeven bij het bouwen terwijl ze hun fantasie de vrije loop laten gaan. Een grote start dus voor onze kids. 

Door de doelgerichte vrolijke en felle kleuren van de stenen, de prachtige thema’s en verschillende figuren kunnen ze enorm gaan fantaseren en worden ze geprikkeld voor een rollenspel. Je zult verstelt staan wat voor een leuke constructies er allemaal zullen uitkomen.

De thema’s sluiten trouwens nauw aan bij de leefwereld van een peuter of kleuter. Ideaal! Onze kindjes onderzoeken zo ervaringen, emoties en hun eigen identiteit. Het ontwikkelen van zelfvertrouwen speelt ook een rol. Al deze dingen zijn een grote start voor hun een levenslange ontdekkingsreis! 

Mickey & Minnie Verjaardagstrein – €34,99 – vanaf 2 jaar – 22 stenen 

Een prachtige set voor de ware Disneyfans. Het setje bestond al eerder maar is dus vernieuwd. 

Daan is helemaal gek op Disney dus deze verjaardagstrein viel natuurlijk meteen in de smaak. Dat hij met de stenen een trein kon maken was helemaal raak voor hem. 

De set bevat Mickey Mouse, Minnie Mouse en Pluto en wat zien ze er schattig uit! Deze Disneypersonages kunnen aan boord van de verjaardagstrein die je kleintjes vervolgens kunnen gaan versieren. Er zijn stenen om te stapelen met getallen, een verjaardagscupcake om in elkaar te zetten met kaars en nog tal van accessoires zoals de ballonnen. 

De Mickey & Minnie verjaardagstrein is een heel mooi setje waar elk kindje superblij van zou worden! 

Schuur, tractor & boerderijdieren verzorgen – €69,99 – vanaf 2 jaar – 97 stenen

Deze boerderijset is compleet nieuw! Wauw! Wat waren we onder de indruk. Met zijn 97 stenen heeft je kindje genoeg aan leuke en leerzame mogelijkheden. Het ontwikkelingsspeelgoed is ideaal voor de peuter en kleuters die dol zijn op dieren en/of tracktors. Een set die zeker voor een BIG START zorgt en je als ouders waardevolle mijlpalen laat meemaken terwijl je samen speelt! 

Met deze boerderijset kunnen ze hun fantasie helemaal de vrije loop laten gaan. Plezier maken op een leerzame manier kan je wel zeggen. De boerderij is heel compleet en bevat boerderijgebouwen, een tractor en dieren die op een boerderij horen zoals een paard, varken, kip, schaap etc. Ook aan details zijn gedacht! Zo zijn een aantal stenen realistisch gemaakt als hooibalen en coole accesoires zoals een hooivork. Daardoor kunnen de kids leuke activiteiten naspelen zoals de dieren voeren, rijden met de tractor, eten aan een aardbeikraampje etc. De kids ontwikkelen zo hun fijne motoriek en sociale- en emotionele intelligentie. 

Daan vindt het heerlijk als we met hem samenspelen. Hij speelt ook graag alleen maar we merken als we met hem samenspelen hij nog feller in zijn fantasie opgaat. Super om hem zo bezig te zien. 

De LEGO DUPLO setjes kan je online vinden via de website van LEGO zelf óf in je dichtstbijzijnde speelgoedwinkel. Via de website van LEGO zelf, krijg je bij elke aankoop VIP punten. Met die punten kan je sparen voor exclusieve kortingen en ervaringen. Een tip die ik heel graag met jullie wou delen! 

Veel liefs en bouwplezier,

Karen en Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s