New Pokémon Snap ; Een fotografisch Pokémon-avontuur met meer dan 200 soorten Pokémon 

Dag lieve allemaal, 

Het is even geleden maar wij hebben terug een Pokémon nieuwtje! Yaaay! Daan hier is zó verzot op Pokémon, ik herken mezelf helemaal in hem. Toen ikzelf nog een kind was dan was ik daar ook zo dol op. Ik kende alle namen en wilde alles verzamelen i.v.m. Pokémon. Onlangs hebben we hem een knuffel laten kiezen en een puzzel van Pokémon. De knuffel is Magicarp geworden hahaha. Deze zomer voor zijn verjaardag wordt het ook thema Pokémon.

Maar nu over het nieuwtje…tromgeroffel…Pokémon heeft er een nieuw spelletje bij op de Nintendo Switch ; New Pokémon Snap. Je beleefd met de game letterlijk een fotografisch avontuur! Benieuwd wat je kan verwachten? Lees dan snel even verder. 

New Pokémon Snap ; Een fotografisch Pokémon-avontuur met meer dan 200 soorten Pokémon 

Van een avontuur kan je zeker wel spreken. Niet lachen, maar weet je welk gevoel ik kreeg in het begin toen ik het spel speelde? Je hebt in de Efteling de attractie Droomvlucht…Daar vlieg je ook door een droomwereld en probeer je zoveel mogelijk alles te zien én vooral alles op camera vast te leggen. Wel, dat hebben ik en Daan met deze game hahaha. Je zou ons moeten zien zitten. Mega enthousiast en roepen waar we nog Pokémons zien om vast te leggen op camera. Daan gaat er steeds enorm in op. 

Het nieuwe avontuur is geinspireerd op het spelletje dat vroeger verkrijgbaar was op de Nintendo 64. 

De bedoeling is dat je Professor Mirror helpt in zijn onderzoek naar Pokémons. Dit doe je door de Pokémons vast te leggen met je camera. 

Je gaat op avontuur naar verschillende eilanden die je 1 voor 1 kan vrijspelen. Per wereld/eiland heb je een deel te ontdekken overdag, in de nacht en met het Illumina-fenomeen. Dat laatste is echt heel bijzonder om te zien. Sommige Pokémon en planten beschikken over unieke eigenschappen. Door dit fenomeen geven ze een mysterieuze gloed af en geven ze dus licht in het donker. Heel cool!

Ohja, reizen doe je met je vertrouwde NEO-ONE. Je hoeft je enkel te focussen op het fotograferen van je Pokémon want het voertuig rijd en stuurt voor jou. Op het einde van de rit, neemt professor Mirror je foto’s onder de loep om ze te beoordelen. Je krijgt een score én je foto kan van 1 tot 4 sterren gaan. De sterren zeggen vooral iets over de posé van je Pokémon en hoe hij zich gedraagt in zijn natuurlijke habitat. 

De momenten die je dan hebt vastgelegd komen terecht in je Photodex. 

Deel je foto’s met de wereld

Een heel leuk extraatje is dat je je foto’s die je gemaakt hebt tijdens je avontuur, online kunt gaan plaatsen. Andere spelers kunnen deze foto’s dan gaan leuk vinden. Je kan je foto’s zelfs gaan bewerken als je wil met filters, stickers en frames. 

Wij hebben alvast veel likes mogen ontvangen en daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Daantje is dan heel trots hihi. Onze populairste foto heeft wel meer dan 1000 likes!

Wij zijn zeker en vast heel enthousiast over het spelletje en kijken al uit naar de andere eilanden om te ontdekken. We hebben al enorm veel foto’s genomen en superveel Pokémons mogen ontdekken. Een game die je zeker moet hebben als je een echte Pokémonfan bent. 

***Meer weten over New Pokémon Snap? Klik dan hierVerkrijgbaar online en in je dichtstbijzijnde speelgoedwinkel.*** 

Veel liefs, 

Karen en Daantje 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s