Bye bye Wifi problemen, hello supersnelle verbinding dankzij de Devolo Magic 2 Wifi next! ’s Werelds snelste wifi-adapter!

Dag lieve allemaal, 

Het is alweer een tijdje geleden dat ik geschreven heb. We hebben een prachtige en drukke vakantie achter de rug en nu is het weer tijd om er erin te vliegen! Ik heb er keiveel zin in! 

Ik had via de stories beloofd om het na de vakantie te hebben over het oplossen van Wifi problemen in je huis, dus hier ben ik ermee! Het is een grote frustratie bij velen onder ons dus ik vind het dan ook heel fijn om jullie hiermee te kunnen helpen door onze ervaringen te delen. 

Wij kregen van het PR-bureau LVTPR de kans om kennis te maken met de Devolo Magic 2 Wifi next. Daar waren wij heel enthousiast om. Ein-de-lijk die wifi problemen aan de kant. 

Devolo Magic 2 Wifi next – ’s werelds snelste wifi-adapter – €299,90

Internet in huis zonder snelheidslimiet? Iets waar de meeste van ons over dromen. Dankzij deze Multiroom kit worden de dromen werkelijkheid! 

De kit bevat 3 adapters die zorgen voor een Magic powerline netwerk voor maar liefst 180 m2 woonoppervlakte. Het leuke is dat je altijd kan uitbreiden met meerdere adapters indien nodig. 

De Magic 2 Wifi next is ideaal om supersnel te gaan internetten en bijvoorbeeld muziek te streamen, te gamen etc. Ook in je thuiskantoor word je niet in de steek gelaten. Iets wat voor ons echt dringend moest veranderen. Geen gedoe meer met slechte verbinding, haperende videogesprekken, langzame downloads,… Als kers op de taart zijn de adapters ook zeer geschikt om UHD te streamen. Je kan dus rekenen op internet overal in je huis én getild naar een heel nieuw level. 

Het volledige vermogen van de internetaansluiting wordt met 2 Gbps rechtstreeks via de stroomleiding doorgegeven aan elke ruimte. Elk stopcontact wordt dus een potentieel zendstation voor krachtige Multiroom wifi. Het maakt niet uit met hoeveel appraten je online bent. Klinkt als een feestje niet waar?! 😉 

Krachtig mesh-netwerk zonder onderbrekingen in de verbinding 

Wanneer alles geactiveerd is , vormen de Magic 2 wifi next-adapters 1 gezamenlijk mesh-netwerk waarbij je ALTIJD verbonden bent met het sterkste wifi-signaal. En dit zonder onderbrekingen! 

Insteken, verbinding maken en klaar is kees. Dit gaat razendsnel. De adapter bevat een stopcontact dus die in de muur gaat niet verloren door de adapter zelf.

Dankzij Multi-user-MIMO-technologie kan iedereen in het gezin tegelijk online zijn omdat het signaal optimaal wordt verdeeld over alle apparaten. Als je graag gamed, HD streaming doet of veel moet downloaden dan zal je dat verschil ook enorm voelen met deze adapters. Geen lange wachttijden meer tijdens bv het gamen, lekker snel downloaden en geen uitval meer tijdens de HD stream. 

Het is echt geweldig en onmisbaar geworden voor ons gezin. Het installeren was easy peasy en je kan een adapter overal in een stopcontact insteken waar je de wifi wil. Voor Daan zijn online game van Pokémon Unite gaat alles nu heel vlot en verliezen we geen verbinding meer. Ook als we een film streamen kunnen we deze volledig uitkijken zonder haperingen. Het allerbelangrijkste zoals ik hierboven al vertelde is ook opgelost; de problemen in ons thuiskantoor. Manlief werd er gek van. Tijdens videocalls voor het werk, verloor hij heel vaak de verbinding of kon hij zelfs helemaal geen verbinding maken. We vinden het trouwens ook echt geweldig voor de verbinding buiten. In de tuin is het maar zeer moeilijk om wifi te krijgen. Doordat we een adapter aansluiten in onze veranda, hebben we nu een supersnelle verbinding in de tuin.

De Magic 2 Wifi next kan trouwens op de volgende apparaten:

  • Clouddata
  • Printer 
  • Computer
  • Gameconsole
  • Smartphone
  • Tablet
  • Smart-tv
  • Laptop 

Vertrouw op de grootste marktleider

Wist je dat Devolo trouwens dé marktleider is als het op Powerline-technologie aankomt? Van geen wonder dat wij zo ondersteboven zijn van de adapters. Zij zijn heel succesvol en hebben maar liefst meer dan 400 awards en miljoenen tevreden klanten. 

Je kan dus helemaal niet misgaan met Devolo! Dikke aanrader! Ook als je studenten hebt is dit heel interessant.

Wens je meer info en wil je net zoals ik, eindelijk een supersnelle verbinding? Neem dan snel een kijkje op hun website : https://www.devolo.be/magic-2-wifi-next

Veel liefs, 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s