Ga op een waanzinnig en grappig avontuur met de nieuwe game Miitopia!

Hi sweets, 

Wij hebben alweer een superleuke game mogen uit proberen; Miitopia. Daan is er zó gek van! Ideaal voor wie houdt van een goede dosis humor én een waanzinnig avontuur. Lees snel even verder en ontdek waar het avontuur over gaat!

Miitopia; een waanzinnig en grappig avontuur

De titel alleen al verklapt het al een beetje. Je stelt zelf een team samen dat bestaat uit Mii-personages. Dit kunnen al eerder gecreëerde personages zijn, personages van het spel zelf óf nieuwe die jij maakt op dat moment. Echt heel cool want wij spelen bijvoorbeeld met een groep die al bestaat uit mezelf, Daantje en de omi. Lachen geblazen hoor! 

Maar wat is nu juist de bedoeling van het spel? Samen met je groep vrienden moet je het opnemen tegen een duistere vorst. Hij heeft de gezichten van de inwoners van Miitopia gestolen. Ook dat van de koning! Jij moet ze dus zien terug te halen. Dit doe je door te vechten tegen excentrieke monsters die de gezichten dragen van de inwoners. Als je ze verslaat, dan krijgen de inwoners hun gezicht terug. Ohja, en telkens je eentje verslaat, komt er iets vrij om te eten of drinken. Want doen jouw personages natuurlijk ook. 

Het drinken en eten gebeurt in een herberg. Daar ga je ook slapen, onderlinge relaties opbouwen, dromen in vervulling laten gaan en spelletjes spelen.

Eigenlijk heb je het avontuur zelf wat in handen. Je moet steeds keuzes maken die effect zullen hebben op je verhaallijn. Je moet vooraf bijvoorbeeld beslissen welke persoonlijkheid je Mii-personage zal hebben in het spel. Dat heeft nogal gevolgen haha. Wij hebben bijvoorbeeld voor mijn personage gekozen dat ze “chaotisch” is. Dat gebeurt dan ook tijdens het verslaan van de monsters haha. Daan moet dan altijd zo lachen. De gevechten lopen dus niet altijd zoals je zou plannen. In een gevecht kan je trouwens acties uitvoeren zoals genezen, spreuken of aanvallen. 

Ohja, dan heb ik het nog niet gehad over de verschillende klassen waaruit je kan kiezen voor jou Mii-personages vanuit je team. Kies je voor een popster net zoals wij hebben gedaan voor Omi? Of ben je eerder een kok net zoals ik en val je de monsters aan met een pan? Haha en Daan die is een echte krijger! 

Deze game is meer dan de moeite waard om te spelen, zeker met kids! Voor hen is het een super avontuur waarbij ze veel moeten lachen. Heel leuk ook voor tijdens de grote vakantie!

***Meer weten over Miitopia? Klik dan hierVerkrijgbaar online en in je dichtstbijzijnde speelgoedwinkel.*** 

Veel liefs, 

Karen en Daantje 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s