Opzoek naar dé kindertablet voor onder de kerstboom? De Kurio Tab Ultra 2 voldoet aan alle wensen van kind en ouder!

Hi loves, 

Yaay, Sinterklaas is voorbij en heeft vele kindjes blij gemaakt. We kunnen nu beginnen aftellen naar Kerst en daar horen natuurlijk ook leuke cadeautjes bij. Vandaag kom ik weer met een superleuke tip; de Kurio Tab Ultra 2. Dé kindertablet die in kleine kinderhandjes veilig kan gebruikt worden. 

Kurio Tab Ultra 2 – PAW Patrol content – blauw – 139,95€

Met het Android besturingssysteem, een camera van 2.0MP en een opslag van 32GB is deze premium tablet van Kurio het veiligste en de best geteste kindertablet op de markt. 

Een opluchting als ouder want tegenwoordig kom je nogal wat tegen op het internet. Dankzij het unieke Kurio Genius programma op deze kindertablet, gaat er een nieuwe wereld voor hen open máár wij hebben het zelf in de hand van wat ze precies kunnen zien. Ze leren er op een verantwoorde manier mee omgaan. Happy happy. 

Websites die niet geschikt zijn voor kinderoogjes worden al automatisch geblokkeerd. Die kinderoogjes kan je dan alweer beschermen door een schermtijd in te stellen én het scherm bevat een blauwlichtfilter zodat de ogen rust krijgen. Zelfs hun oortjes worden bescherm aangezien de volume niet te hoog kan gezet worden wanneer ze een koptelefoon gebruiken. 

Kindvriendelijke apps en games 

Goh wat zou ik zoveel kunnen neerschrijven. Om te beginnen ligt de kindertablet supergoed in die kinderhandjes. Niet zwaar en perfect van grootte. De beschermende hoes is trouwens spatwaterdicht en kan tegen een stootje. Kids laten nogal vaak eens wat vallen hé. 😉 

Er staan maar liefst meer dan 70 kei leuke apps en games op met onder andere tal van favoriete Nickelodeon personages. Van zodra de tablet aangaat heeft je kind keuze uit zijn favorieten die hij/zij bewaard heeft, gewone spelletjes en educatieve spelletjes, creatief zijn etc. Keuze genoeg voor iedereen! Je hebt het maar te installeren en daarna kan je er meteen mee aan de slag. Geen gepruts en gedoe met het zoeken naar apps en moeilijke installaties. Wist je dat je er zelfs Netflix op kon downloaden? Echt geweldig!

Ikzelf vind het zeer goed dat er dus ook educatieve spelletjes op staan. Daan leert heel graag en is graag bezig met cijfers dus dat is echt een pluspunt. Zo heb je bijvoorbeeld de app Arty Mouse waarbij ze leren de cijfers schrijven, twee dezelfde cijfers moeten zoeken aan de hand van een cijfer en dobbelsteen, leren tellen en nog zoveel meer. 

De kindertablet is al helemaal goedgekeurd door Daan. Zelf vinden we het ook heel handig voor bijvoorbeeld in de auto bij een lange rit of als je op restaurant even moet wachten op je eten maar je kind krijgt het moeilijk om stil te zitten. Fantastisch daarbij is de schermtijd die je kan instellen en je kind bijvoorbeeld maximum een uur op laten spelen. Als de tijd voorbij is dan zal ze de tablet dit even aangeven en vanzelf uitgaan. Geen eindeloze lange discussies meer met je kind. 

Wil je meer te weten komen over de Kurio Tab Ultra 2? Ga dan via deze link een kijkje nemen ->  https://kurio-store.com/product/kurio-tab-ultra-2-paw-patrol-blauw/

Veel liefs,

Karen en Daantje xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s