Last van een droge en kwetsbare huid? Sothys to the rescue met hun nieuwe Cocooning Nutrition gamma!

Hi babes, 

Wat een weer is het afgelopen tijd al geweest. Ik hoop dat jullie niet te veel schade hebben geleden met de storm! Ook voor onze huid is al die koude, regen en wind agressief en is het belangrijk om je huid daar goed tegen te wapenen. Gelukkig komt Sothys to the rescue met een reeks nieuwe intens voedende en beschermde producten die een ware cocoon vormen voor je huid.

Ik heb last van een chronisch droge en gevoelig huid en nu met het koude en vuile weer is dat er natuurlijk niet beter op geworden. Ik heb soms dagen dat mijn huid ondanks het verzorgen en scrubben, velletjes heeft en zo rood als een tomaat wordt. Vreselijk dit. En om maar te zwijgen van de jeuk die ik erbij heb. Toen ik last dat Sothys een nieuwe productlijn heeft speciaal voor de droge en kwetsbare huid werd ik mega enthousiast. Ik moest het uitproberen! 

Cocooning Nutrition gamma van Sothys 

De nieuwe productlijn bestaat uit 3 producten; Sérum SOS Relipidant, Crème équilibrante riche en in ultra riche. 

Als je een chronische droge huid hebt zoals ik, dan kan je de producten het hele jaar door aanbrengen. Is het maar incidenteel zoals bij koude, vermoeidheid, stress,..dan gebruik je ze wanneer de problemen aan de huid zich voordoen.  Op basis van de nieuwe formule wordt de huid beschermd en gaat ze herstellen. De formule bevat drie hoogwaardige natuurlijke elementen en twee microbioom-ingrediënten van de laatste generatie.

Het is sterk aanbevolen om de producten in 2 stappen te gebruiken zodat ze hun maximale werking benuttigen. Eerst breng je de Sérum aan en dan ofwel de Riche ofwel de Ultra Riche crème. Als je een zeer droge huid hebt dan ga je beter voor de Ultra Riche (ultrarijke) crème. 

Stap 1: Sérum SOS Relipidant – 30 ml – €71 – vegan

Je start dus eerst met dit sérum die werkt als een kalmerende beschermlaag voor de huidbarrière en het huidmicrobioom. Het is een droge SOS gezichtsolie die meteen na het aanbrengen begint te werken. 

Het oncomfortabel gevoel van jeuken en trekkerig zijn, verlicht dan ook vrijwel meteen. Ik vind het heerlijk! Je hebt ook niet veel nodig omdat het zich zo makkelijk laat uitsmeren door de olie structuur. 

De huid wordt intens gevoed, de huidbalans hersteld en je krijgt een soepele en zachte huid. Het resultaat is al zichtbaar na 8 dagen! 

Stap 2: Crème équilibrante riche (vegan) en de ultra riche – 50 ml – €70,4 

Na het sérum, volgt deze stap. Het sérum wordt afgesloten door de crème waardoor de huid het sérum veel beter nog zal opnemen. Je krijgt dus een zeer sterke werking van beide producten dat klinisch bewezen doeltreffend is. 

Afhankelijk van de droogte van je huid, breng je één van deze twee crèmes aan. Heb je enkel last van droogte in bijvoorbeeld de winter of bij een stressvolle periode, vermoeidheid,… dan kan je de riche gebruiken op de momenten dat de huidproblemen zich voordoen. Heb je eerder een chronische droge huid, dan kies je beter voor de ultra riche die iets meer zal voeden. Je brengt het dan dagelijks, het hele jaar door aan. 

De crèmes voelen zeer zacht aan en bij het aanbrengen smelt het heerlijk weg op de huid. Het werkt meteen kalmerend en je voelt die intens voedende werking. Zalig gewoon! Ook deze producten gaan de huidbarrière en het huidmicrobioom beschermen. 

De huid zal elke dag steeds meer herstellen én het werkt ook nog eens beschermend tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Dat de crèmes ook nog eens de veroudering tegengaan is helemaal top. Een maand later mag je al 32% vermindering verwachten van je droge huid! 

Ik ben de producten nu een dikke week aan het gebruiken en het verschil is enorm. Ze zijn niet alleen veelbelovend maar ze doen écht wat ze moeten doen.  Mijn huid is opvallend zachter, bijna geen velletjes meer, de jeuk is veel minder en voelt gekalmeerd aan, geen huidnerfjes meer van droogte en ook als ik uit bad of de douche kom ben ik niet zo rood meer en veel minder jeuk. Ongelooglijk! Mijn huid is zowel zichtbaar als voelbaar een ware transformatie aan het ondergaan. 

Echt zeer blij en eerlijk gezegd had ik ook niet anders verwacht van Sothys. Voor mij is dit echt hét nummer 1 merk voor gezichts- en lichaamsverzorging. 

*Je kan de producten exclusief verkrijgen bij de Sothys schoonheidsinstituten. Tip: tegenwoordig hebben deze schoonheidsinstituten ook vaak een webshop.* 

Veel liefs, 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s