Ga op avontuur in de nieuwe Pokémon Legends: Arceus voor Nintendo Switch

Dag lieve allemaal, 

Nintendo Switch heeft er weer een nieuwtje bij, binnen de wereld van Pokémon en wij zijn er natuurlijk mega enthousiast om want voor ons is het dan ook meteen de mooiste Pokémon game ever! Zó anders, zó nieuw en gewoon zó mooi en spannend! Benieuwd? Lees snel verder!

Pokémon Legends: Arceus – €59,99 

Whoah ik kan er ongelooflijk veel over vertellen want we zitten echt al heel ver in het spel. Het wordt hier dagelijks gespeeld dus dat wil wel wat zeggen…Ik ga natuurlijk niet alles verklappen maar er is dus zeer veel te beleven in het spel. 

Het spel speelt zich af in het verre verleden, regio Hisui, waar je terecht komt en waar het nog niet gebruikelijk is dat pokémon en mens samenleven. De regio bestaat uit verschillende gebieden die werkelijk prachtig zijn. 

Je speelt in een openwereld vol rijke natuur met zijn specifieke Pokémon die er leven. Het ene gebied is bijvoorbeeld omgeven door sneeuw, ijs en gebergten, het andere dan weer met weides vol gras, bloemen en bossen. 

Je start in een uitvalbasis die Jubilife Village heet. Je maakt er kennis met teams, corps en de inwoners. Alles in het spel hangt samen en is belangrijk. Zo hebben de inwoners zelfs een rol en zullen ze jou taken geven. Hiervoor word je beloond als je deze taak volbrengt. Missies zijn dan weer verplicht om uit te voeren om door te kunnen gaan naar het volgende. 

Er zijn zoveel nieuwe dingen in het spel. Zo zijn er tal van items die je kan vinden om bijvoorbeeld zelf een Pokébal te craften of een potion. Je kan ze dus zowel aankopen als zelf maken. Héél cool. 

Je moet ook echt opletten terwijl je de gebieden verkent want niet alle Pokémon zijn lief. Integendeel, er zijn er met heel wat agressie in zich die niet alleen je Pokémon in een gevecht aanvallen maar ook jijzelf moet uitkijken! 

Wil je een Pokémon vangen dan kan dit door meteen een Poké Ball te gooien of al sluipend of tijdens een gevecht om ze eerst zwakker te maken. 

Als je dus denkt dat het alleen de bedoeling is om zoveel mogelijk Pokémon te vangen dan ben je mis! Je zult het moeten opnemen tegen Pokémon die frenzied zijn, de Pokédex aanvullen, verschillende aanval stijlen ontdekken en inzetten, tactisch nadenken etc. Ik ga nog één ding verklappen; je zal ook Pokémon ontmoeten die jou zullen helpen met vervoer tijdens je missies. Wink wink 😉 

Zoals je kan lezen zijn we dus mega enthousiast over de game en het is het meer dan de moeite om het aan te schaffen! Dat kan via hier

Veel Pokémon plezier!

Karen en Daantje xoxo 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s