Splatoon 3; een game waar je veel plezier uithaalt

Dag lieve allemaal, 

Vandaag kom ik met een nieuwtje voor de gameliefhebbers van Nintendo Switch. Een tijdje terug mochten wij het allernieuwste spel van Splatoon uitproberen: Splatoon 3. Het was ons nog volledig onbekend dus we keken er wel naar uit! 

Splatoon 3; een fantastische gameplay!

Waauw dit is wel een game waarvan je kan zeggen dat je er veel plezier uithaalt! Wij waren echt onder de indruk toen we het voor de eerste keer speelden. Daan vindt het geweldig. Het is een zeer complete game.

Er zijn verschillende mogelijkheden van spelen waaronder een grondoorlog. De bedoeling is om als Inkling een team te vormen met 3 andere inklings waarbij je tegen een ander team vecht om terrein te winnen met verf. Dit gaat door in het stadje Splatsville in het land Splatslands. Deze grondoorlogen gaan door in verschillende levels van Splatslands. Allemaal superleuk gedaan! Er worden trouwens af en toe levels toegevoegd na gratis updates. Hoe cool is dat?! 

Als je denkt dat je gewoon maar moet schieten dan ben je mis! Het is allemaal zoveel leuker door de speciale wapens die je kan inzetten. De wapens van de vorige Splatoon games zijn terug maar er zijn ook een aantal nieuwe toegevoegd. Er zijn ook winkels in Splatsville aanwezig waar je je wapens en uitrusting kan aankopen.

Maar er is nog meer! In de lobby kan je meer spelstanden kiezen dan enkel de grondoorlog! Surprise surprise! Er zijn ook maar liefst 4 chaosgevechten waaruit je kan kiezen én je kan zelfs ook een sologevecht aangaan en online gaan. 

In de chaosgevechten draait het dan niet om zoveel mogelijk terrein te veroveren met inkt maar zijn de doelen anders. Bijvoorbeeld in “schelpenstrijd” is het de bedoeling om schelpen te verzamelen en in het doel te gooien. In “torentwist” moet je dan weer de toren in de basis van de vijand zien te weten brengen. Allemaal heel erg leuk! 

Ook wel een leuk weetje; de Inklings zijn erg modebewust. 😉 Je kan ze dus lekker stylen. Zelfs hun kluisje om wapens, voorwerpen etc te gaan showen. Woop woop! Voor ons een dikke YES! 

Misschien wel een leuk cadeautje voor de Sint of onder de kerstboom? Daar mogen we stilaan toch ook aan denken hé hihi. 

Have fun sweets, 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s