Moederdag,  geef eens een slipper cadeau. Maar niet zomaar één!

Wauw ik werd verrast door het bekende slipper merk ; Uzurii. Ik heb het prachtige paar “Blue red Classic” van de Classic Line mogen ontvangen. Deze zijn te verkrijgen in nog 4 andere kleuren.

Een stukje geschiedenis

“When dreams become reality, then in reality you’re living the dream”.

Deze inspirerende quote komt van de oprichtster Shieglee Ferreira dos Santos, geboren in het regenwoud van Brazilië. Op 5 jarige leeftijd had ze drie wensen ; haar eigen paar schoenen, dansen op een praalwagen tijdens carnaval in Rio de Janeiro en overnachten in het mooiste hotel in Rio. Nu, 30 jaar later zijn al haar wensen uitgekomen en is Uzurii een zeer succesvol modelabel.

Niet alleen mooi maar ook o – zo – comfortabel

Je kan er niet omheen, dit zijn geen gewone slippers. Ze vallen meteen op door hun prachtige kleuren, Swarovski steentjes en ornamenten. Deze ornamenten worden bevestigd via een unieke techniek die zorgt voor een exceptionele kwaliteit. Alles wordt handmatig bevestigd!

Wanneer ik het pakketje openmaak zie ik een prachtige luxueuze rode doos. Als je deze openklapt zie je bovenaan een spiegeltje, how fancy ❤ Maar het allerbelangrijkste, WAUW, de slippers. Zo fonkelen en prachtige intense kleuren. Ook het zakje waarin je deze slippers in kan bewaren heeft dezelfde rode kleur als de doos en de slippers. Ik ben opslag verliefd en wil ze meteen passen.

                      

 

Ze zitten me als gegoten en ik heb het gevoel dat ik op wolkjes loop. Ze zijn niet alleen mooi maar ook o – zo – comfortabel. Meestal heb je dit nooit bij een merk en is het ofwel mooi zijn maar pijnlijden ofwel valt de schoen/slipper mee en doen ze geen pijn. Je voelt ook niet dat er iets tussen jou tenen zit. Echt hemels!

Ik raad deze slippers dan ook echt aan en heb samen met mijn broer een paar besteld voor mijn moeder als cadeau voor moederdag. We hebben gekozen voor de “Jade Marilyn” van uit de Classic Line. We vonden de gele kleur zeer vrolijk en speciaal met de jade stenen, echt iets voor ons mama.

1 ding is zeker, laat de zomer maar snel komen want we zullen allebei stralen met deze juweeltjes aan onze voeten !

 

Je kan deze bestellen op www.uzurii.com

 

Liefs,

Karen en Daan xoxo

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s