De Mutsy Igo Farmer

Ik heb het geluk gehad dat ik deze geweldige kinderwagen gewonnen heb via een wedstrijd op Facebook van Paradisio. Ik sprong een gat in de lucht! Jippie!

Design

De Mutsy Igo Farmer vind ik echt een heel mooi design hebben! Strak en klassevol , dat is zeker!

Wij hebben hem gekregen in de kleur Shadow maar je kan deze in nog vijf andere kleuren verkrijgen. Voor elk wat wils maar deze kleur vind ik echt bij alles staan. Hij heeft een tijdloze look.

De frame is zwart en bij de Farmer serie is de handgreep in bruin leder.

Testritje

Ik kon natuurlijk niet wachten om een testritje hiermee te maken. Ik dacht, we testen hem meteen goed door naar een strandje te gaan hier in Limburg. Zo kunnen we zien hoe hij rijdt op een verharde weg, een hobbelende baan, klein stukje bos en door strandzand. Het leek mij de ideale test.

Zo gezegd, zo geschiedde. We trokken erop uit en waren zeer benieuwd. Toen we eraan kwamen en ik de wandelwagen uit de koffer wou tillen merkte ik dat hij toch een mooi gewichtje heeft. Ik voelde het wel in mijn rug. Een voordeel vond ik wel dat hij zeer compact is en makkelijk uit te klappen is. Eens je weet hoe het moet is het kinderspel.

Onderaan de wandelwagen heb je genoeg plaats om je verzorgingstas op te bergen.

We plaatsten onze zoon in de kinderwagen en merken dat hem vastklikken ook erg snel gaat. Oef, wat hiermee kan je soms wel eens gaan prutsen. Onze zoon erin plaatsen was makkelijk en ergonomisch aangezien je je niet moet gaan bukken. Ohja, de kinderwagen kan je zowel naar je toe plaatsen als weg van je. Wij plaatsten hem zo dat onze zoon naar ons kan kijken. Dit zorgt voor een goede band met je kindje J

Klaar- en rijden maar! Wow, hij rijdt ZO soepel!! En super dat het handvat in de hoogte verstelbaar is aangezien wij niet klein zijn J Hobbelende stukken zijn geen enkel probleem voor deze Mutsy Igo doordat er geïntegreerde voorwielvering is. Super zeg! Onze Daan is terwijl ook enorm aan het genieten van de wandeling.

Het soepel rijden is te danken dankzij de voorwielophanging. Dit zorgt ervoor dat de wielen op de grond blijven bij draaibewegingen. De wielen kunnen ook nog eens 360 graden draaien wat ook alles vergemakkelijkt.

We hadden alvast een hele goede indruk! We waren benieuwd naar het stukje bos en door het strandzand maar ook dat was geen enkel probleem. Alleen door het zand moesten we natuurlijk wat harder duwen maar dat is normaal. Mijn zoon vond het alleszins heel leuk.

Wat we ook goed vinden is dat je de rugleuning in verschillende standen kan gaan plaatsen. Als je je kind een koekje wil laten eten of je kindje wil alles goed gezien hebben kan je hem vrij recht plaatsen. We vinden wel dat er nog één stand meer mocht zijn om hem nog iets rechter te kunnen plaatsen.

  

 

  

 

Terug aangekomen in de auto is het  alles makkelijk in elkaar klappen en stel dat je niet veel plaats in de wagen hebt kan je zelfs snel de wielen eraf halen.

Afmetingen

  • Opengevouwen : l 80 x b 58 x h 110
  • Gevouwen : l 70 x b 58 x h 39
  • Reiswieg : l 82 x b 42 x h 58

Wij zijn fan !

Wij raden deze Mutsy Igo Farmer zeker en vast aan! Wil je een stijlvolle wandelwagen dat ook comfort biedt aan zowel je kindje als jezelf? Dan moet je voor deze gaan !

Deze wandelwagen is te verkrijgen bij www.paradisio-online.be of in één van de filialen.

 

Liefs,

Karen en Daan

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s