Altijd (gefilterd) water bij de hand dankzij de Fill & GO van Brita !

Hoe vaak gebeurt het niet dat we pas drinken wanneer we écht dorstig zijn?! Ik moet eerlijk zijn, ik betrap er mezelf wel af en toe op. Ik heb plots heel erge dorst en besef bij het grijpen naar een glaasje water dat het ondertussen al 2 uur geleden is dat ik heb gedronken… Zeker sinds het moederschap moet je aan zoveel dingen tegelijk denken!

Het belang van water drinken

Aangezien we door verschillende omstandigheden vocht verliezen moeten we dit compenseren door te gaan drinken. We verliezen vocht door te zweten, plassen, ontlasting en uitademen.

Het is daarom van belang dat we vocht opnemen zodat de darm voedingsstoffen kan opnemen, het regelen van onze temperatuur en het zorgt o.a. ook voor het transport van de voedingsstoffen en afvalstoffen in ons lichaam.

Als volwassene moeten we ongeveer 1,5 liter water drinken (of gezonde alternatieven) maar de precieze hoeveelheid eigenlijk af van je leeftijd, doe je veel aan sport, gewicht, voeding enzoverder.

Wanneer heb je meer vocht nodig?

  • Bij zeer warm weer
  • Airco die in de buurt hangt
  • Sporten
  • Wanneer je vezelrijk eet want anders kan je geconstipeerd geraken
  • Borstvoeding
  • Ziekte en vooral belangrijk bij ouderen en kinderen
  • ……

Te weinig drinken behoort tot het verleden met de Fill & Go van Brita

De nieuwe waterfilterfles van Brita heeft een heel mooi en strak design en voor ieder een kleurtje. De fles komt in 4 kleuren waardoor ik ze nog aantrekkelijker vind. Ik denk dat je zelfs sneller zal gaan drinken omdat de fles hierdoor in het oog springt.

Voor diegene die Brita niet kennen, Brita zorgt er steeds voor dat kraantjeswater gezuiverd wordt naar betrouwbaar en fris gefilterd water door de geïntegreerde actieve koolstoffilter. De koolstoffilter zijn microdiscs die gemaakt zijn uit samengeperste natuurlijke koolstof van kokosnootschalen. Met 1 disc doe je 4 weken en elke week leg je de microdisc een aantal minuten in het water. Het vermindert chloor en andere smaakverstorende stoffen maar het behoudt wel de mineralen in het water.

Deze fles filtert dus terwijl je aan het drinken bent. Het is niet alleen milieuvriendelijk en economisch maar ook heel makkelijk bij de hand te hebben. Je kan deze fles werkelijk overal meenemen en ze ook overal uit de kraan bijvullen!

Ik heb de fles nu al een aantal dagen steeds bij me en ik merk dat ik dus echt veel sneller water zal gaan drinken. Toppie zeg! Een aanrader!

Je kan de fles bestellen op http://www.brita.be/brita/nl-be/shop/fill-go-vital-voordeelpakket/fill-and-go-vital-bundle-ce1.grid?id=1022379&category=offer&gclid=COik7-vDldQCFSEW0wodr9sCtg&gclsrc=aw.ds

***TIP*** Drink je niet zo graag water en heb je liever een smaakje? Vul deze dan met fruit! Ik vind het heerlijk om mijn water infused te hebben met aardbeien, munt en limoen mmmm

Hebben jullie deze nieuwe fles al in het bezit?

Liefs,

Karen en Daan xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s