Bzzzz bzzzzz ja hoor, daar zijn de muggen : Squitos to the rescue!

Eerlijk? Ik heb een hekel aan muggen en ik zal ook wel lang niet de enige zijn. Het vreselijke gezoem midden in de nacht…en plots krijg je een bobbel én die o-zo zalige jeuk erbij…. Ik vind het al erg voor mezelf maar wil zeker niet dat Daan hier last van zou moeten ervaren. Ik ben daarom opzoek gegaan naar een kindvriendelijke oplossing tegen muggen. Heel vaak kwam ik bandjes tegen of andere hulpmiddelen maar deze bevatten dan vaak  DEET of andere chemische ingrediënten…

Toen las ik over Squitos en ben ik mij hierin wat meer gaan verdiepen.

 

Squitos, de kindvriendelijke oplossing tegen muggen

Squitos zijn super schattige mugwerende stickers met leuke dierenprints. Ze zijn niet alleen schattig maar zijn ook absoluut niet schadelijk voor jou kindje.

Enkele feiten op een rijtje :

  • 100 natuurlijk : continue afgifte van citronella en eucalyptus
  • Bevat geen DEET
  • Werkt maar liefst 72 uur
  • Je kleeft de sticker op de kledij, het bedje,…
  • Belangrijk !! -> NIET giftig dus wanneer de sticker in aanraking komt met het mondje, ogen of vingertjes is er GEEN gevaar. De etherische olie is zodanig verdunt dat het niet erg is wanneer dit gebeurt.
  • Vanaf 0+ te gebruiken
  • Laat geen sporen na op kledij

 

Onze bevindingen

Oh de mugwerende stickers zijn echt een verademing! Zó makkelijk in gebruik! Ik kleef de stickers steeds op Daan zijn kleding en dit dan op de borst ofwel op de arm zodat hij het niet ziet want anders zou hij dit natuurlijk veel te leuk vinden en het eraf willen halen hihi. Wanneer hij gaat slapen kleef ik het op de zijkant van zijn bedje.

De stickers ruiken lekker naar citronella (ja ik ruik dit graag :p ) en hebben superleuke dierenprintjes. Nu, ik heb op vakantie wel mijn lesje geleerd om op tijd de stickers te vervangen. Ik was op een dag vergeten dat de sticker op zijn bedje er al meer dan 72uur ophing en dus niet meer werkte met de gevolgen van dien… Daan stond op en had wel 5 muggenbeten gekregen! Ik voelde me o zo stom…maar het toonde wel aan dat deze écht hielpen. Mijn ouders stonden er wat sceptisch tegenover en geloofden niet in het product…tot Daan gebeten werd omdat ik de sticker had vergeten vervangen!

Wij zijn dus helemaal fan van Squitos. Het is zeker een onmisbaar product. En toegegeven…ik gebruik het ook soms haha. Ik wil ook beschermd worden en het staat schattig dus why not 😉

 

Hebben jullie al gehoord van Squitos? Welke producten gebruiken jullie om op een natuurlijke manier je kleintje te beschermen tegen die mini vampiertjes ?

Te koop bij : http://www.squitos.com/squitos/squitos-mugwerende-stickers-p-1.html voor € 7,95

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s