Vanaf vandaag ga ik samen met Formafast de strijdt aan tegen die extra kilo’s!

Ik ben het beu…beu dat die laatste 5 kg die erbij gekomen is tijdens de zwangerschap, maar blijft “plakken”. In totaal ben ik 20kg aangekomen tijdens mijn zwangerschap ; niet van teveel te eten maar door een aantal factoren zoals een grote baby, veel vruchtwater, …

 

Na de bevalling staat even je wereld echt letterlijk op zijn kop. Alles was nieuw voor mij en er komt enorm veel kijken bij een baby 😉 Een heleboel onder jullie zullen hier gerust van kunnen meespreken. De eerste weken bestonden mijn dagen enkel uit ; de baby voeden, afkolven, verversen, oh weer voeden, dan weer verversen, steriliseren tot we erbij neervielen, badje en natuurlijk ook zorgdragen voor mijn eigen lichaam.

We hadden geen flauw benul meer van de tijd. Daan , die was onze wekker 😉 Hij was wel een heel erg lieve baby die heel snel doorsliep, goed at, geen reflux,…niks van problemen en nooit ziek behalve een goede verkoudheid die hij 2 keer heeft gehad op dat jaar. Maar de eerste weken stak ik dus maar heel weinig tijd in koken… Dit veranderde wel zeer snel en ik ging terug gezond koken. Toch moet die periode ervoor gezorgd hebben dat er nu een aantal kilo’s gebleven zijn en geraken die er o zo moeilijk weer af. Tijd voor een andere aanpak -> FORMAFAST.

 

FormaFast

Het enige afslankproduct waarvan wetenschappelijk resultaat is aangetoond, zijn maaltijdvervangers. Dit heeft een logische verklaring want met een kuur die alle maaltijden op een dag vervangt, krijg je 500 tot 800 Kcal binnen: evenveel als slechts 4 boterhammen met boter en kaas.

In FormaFast zitten wel alle voedingsvezels, vitaminen en mineralen die je op een dag nodig hebt, en ook voldoende eiwitten. Deze eiwitten zijn voor het lichaam belangrijke bouwstenen die bij minder eten snel worden afgebroken. Het assortiment van FormaFast bestaat uit lekkere shakes, voedzame repen en complete maaltijden.

FormaFast is een totaal concept, met drie programma’s die afhankelijk zijn van jouw situatie. Je hebt de X-treme, de F-Active of de Balance box. In mijn geval past de X-treme box het beste bij mij en mag ik deze gaan uitproberen.

 

 

X-treme Box

Deze box staat garant voor snel en doelgericht afvallen. YES! In september moet ik naar een huwelijk dus de kilo’s mogen er snel afgaan voor mij. De box is voor 10 dagen en bestaat uit 3 maaltijden en 1 maaltijdreep per dag. De maaltijden bevatten een hoge concentratie aan eiwitten die voor een vol en verzadigd gevoel zorgen. Je krijgt weinig kcal binnen zonder een hongergevoel te hebben.

 

De box bevat het volgende :

 • Ontbijt : 10 zakjes : havermout, appel-kaneel havermout, shakes , muesli chocolade-karamel

 

 • Lunch : 10 zakjes van verschillende soorten shakes bv karamel, vanille, framboos, witte chocolade, aardbei, banaan,….

 

 • Avondmaal : 10 zakjes avondmaal waaronder bv kippensoep, stoofvlees, groentesoep…

 

 • Tussendoortje : 10 maaltijdrepen bv muesli, chocolade, honing-nougat…

 

 • Accessoires : 1 shakebeker

 

Ik ben op voorhand mijn 10 dagen gaan inplannen zodat ik een overzicht heb en genoeg afwisseling heb van wat ik eet. Dit kan je zien op de onderstaande foto’s. Ik ben de zakjes dan ook gaan nummeren naar de dagen zodat ik alles snel bijdehand heb. 🙂 Lekker voorbereidt, zo ben ik altijd 😉

 

De weegschaal 

Op dit moment weeg ik 75,6 kg.

Ik had graag een foto van mijn weegschaal getrokken maar ik was eventjes vergeten dat deze weerspiegelt haha. Dat gaan we dus niet doen 😉 Ik hoop dat ik ooit het karakter heb (haha ik hou echt van gezellige etentjes ) en terug kan naar een +- 60 kg door vol te houden. Formafast x-treme zou mij toch al een hele eind verder moeten helpen. Ik ga mij echt die hard aan die 10 dagen houden!!

Ik ben alvast zeer benieuwd naar het resultaat en zal mijn ervaringen met jullie delen. Tussendoor hou ik jullie op de hoogte over hoe ik me voel en of ik resultaat boek op mijn weegschaal 😉

 

Kan je alvast niet wachten op mijn resultaat en wil je zelf ook op een snelle manier extra kilo’s kwijt ? Het pakket kan je online bestellen via https://formafast.be/x-treme-box-10-dagen-pakket.html

 

May the odds be ever in my favor AHA ! Wish me luck !

Veel liefs,

Karen xoxo

 

Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je hieronder door je e-mailadres in te vullen en krijg als eerste een melding wanneer een nieuw artikel gepost wordt. 

15 Comments

   1. Ja het is een bijwerking van de prednison. Prednison is een soort paardenmiddel die inderdaad ontstekingen remt.
    Heb eigenlijk nog geen idee hoe ik ga proberen af te vallen. Eet nu al regelmatig bloemkool/broccoli/etc, vochtafdrijvers zeg maar, en sinds deze week ook weer een lichte workout. Dat lukte daarvoor niet omdat ik er geen kracht voor hard qua spieren. Gelukkig komt het nu langzaam terug nu ik de prednison aan het afbouwen ben. Denk straks na de 31e vooral richten op workout, want verder eet en drink ik gezond en snoep ik enkel gezonde dingen als komkommer/appel/etc.
    Xxx

    Like

   2. Ja zoals je zegt…die workout he. Ik merk echt sinds ik die 25 jaar voorbij ben dat ik veel minder snel afval dan vroeger. Alleen op je eten letten helpt precies niet meer. Het probleem is dat ik sinds ik zwanger ben geweest enorm veel problemen heb gekregen met mijn rug en bekken en niks maar ook niks van sport kan gaan doen. 😦 Vanaf vrijdag moet ik terug met kiné starten…. Heb jij een Instagram account waar ik je kan volgen? Liefs xoxo

    Like

   1. Ja dat vind ik ook. Het koken en dan gezellig smullen 😍!

    En was dit een beetje makkelijk vol te houden? Niet te veel honger, of de smaak die slecht was?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s