Veilig aan het zwembad met de Sweakers antislip zwemsokjes van Ockyz + win win win

Ik had er nog nooit van gehoord laat staan dat ze bestaan; antislip zwemsokjes.  Maar ik vroeg het me wel af; hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn zoontje aan het zwembad niet zou gaan uitglijden ?

Toen ik zag dat deze geweldige oplossing bestond werd ik zoooo blij! Ik mag er niet aan denken dat Daan zou uitglijden en met zijn tandjes door zijn lip zou zitten…of erger nog; met zijn hoofd tegen de grond met alle gevolgen van dien.

Gelukkig is dit met Sweakers verleden tijd! Wij hadden de kans om deze sokjes te gaan uittesten en hebben dit dan ook uitvoerig gedaan.

 

Niet alleen voor kinderen

Het leuke aan de Sweakers is dat ze niet alleen voor kinderen zijn maar ook bestaan voor volwassenen. De maten lopen van 19 tot maat 46. Ge-wel-dig !

 

Een aantal feiten op een rijtje

  • technisch geavanceerd antislip profiel
  • open tenen voor optimale grip en balans
  • comfortabel en gemakkelijk te dragen
  • licht gewicht
  • antibacterieel en hygiënisch
  • snel drogend
  • ademend
  • duurzaam en wasbaar, gaat meerdere maten mee
  • en vooral ook cool, trendy en kleurrijk

 

Onze bevindingen met Sweakers

Eerst en vooral. Veiligheid boven alles vinden we hier heel belangrijk.

Dat deze zwemsokjes bestaan, ben ik heel blij om zoals ik al eerder duidelijk maakte. Het gebeurt zo snel dat je kan uit gaan glijden. Zeker kinderen hebben hier meer kans op omdat ze veel meer spelen en gaan rondlopen zonder na te denken.

De sokjes hebben we uitvoerig getest en ik kan er alleen maar positief over zijn. Je kan ze heel makkelijk gaan aantrekken door ze eerst wat bijeen te nemen. Daan deed er helemaal niet moeilijk over (had ik ook niet verwacht aangezien hij steeds meer moeilijk gaat doen rond aankleden) en hup zijn ze op 1 2 3 aan! Daan had ook geen last van het feit dat zijn dikke teen apart door een andere opening zat. Hihi het zag er echt superschattig uit!

Toen we aankwamen aan het zwembad en Daan altijd meteen aan de hand wilde stappen naar het water ( sinds kort stapt hij helemaal alleen) had ik er een veel veiliger gevoel over. Het ligt steeds nat aan het zwembad maar door de antislip moesten we helemaal niet bang zijn voor glijpartijtjes. 🙂 Je zag ook dat Daan zich precies zelfverzekerder voelde doordat hij meer grip had op de stenen dan anders. Ook in het water bleven de sokjes mooi aan zijn voetje zitten.

WIN – WIN – WIN !

In samenwerking met Ockyz mag ik maar liefst 4 cadeaubonnen weggeven t.w.v 10€ om zo jou kindje of jezelf te voorzien van een paar Sweakers. Geweldig toch?!

Hoe maak je kans om te winnen ? Ga naar https://www.instagram.com/cookiesandthemonster/ , volg Cookiesandthemonster en Ockyz, like  de wedstrijdpost en tag 2 vrienden die dit ook wel graag zouden willen winnen. Delen is lief maar hoeft niet noodzakelijk.

De wedstrijd loopt van 9 tot en met 15 augustus. De winnaars worden bekend gemaakt op woensdag 16 augustus.

Veel succes!

Ps : Kan je niet wachten ? Je kan ze hier bestellen : https://www.ockyz.com/nl/sweakers

 

Liefs,

Karen en Daan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s