Beauty Hills, klassevolle huidverzorging

Een échte summer musthave is deze Summer Pack van Beauty Hills! Als is er iets is dat wel belangrijk is in de zomer, dan is het wel je huid verzorgen. Nuja, eigenlijk moet je dit altijd doen maar tijdens de zomermaanden vraagt je huid extra aandacht. Invloeden zoals de zon zorgen ervoor dat onze huid sneller zal verouderen. Een goede aanpak is dus van belang.

De producten van Beauty Hills staan voor een fijnmoleculaire werkstoffencosmetica. De producten worden zeer individueel op het huidtype afgestemd, wat echt top is. Je moet immers geen producten voor een vette huid gaan toepassen op een droge huid…De behandelingen in het salon geven onmiddellijk resultaat en wanneer je daarbij de producten thuis gaat gaan toepassen kan je huidveroudering echt tegengaan. De werkstoffen zullen tot in de basaalcellenlaag gaan werken.

Met het zomerpakket van Beauty Hills geef je je huid alle aandacht die nodig is. Het bevat :

  • Een sunshield face spray spf 50 in 30 ml

Deze zonnebescherming voor het gelaat heeft een SPF 50 en is werkzaam tegen UVA en UVB stralen. De spray zorgt er dus voor dat je huid niet verbrand. Hoe beter jou bescherming, hoe minder kans op zichtbare gezichtsveroudering zoals rimpels en pigmentvlekken.

Dankzij de spray kan alles mooi gelijkmatig verdeelt worden. Een pluspunt is dat hij ook gebruikt mag worden bij allergieën, gevoelige huidjes en ook bij de gekende Mallorca acné dat kan voorkomen tijdens je zonnige vakantie. Omdat deze zeer goed vernevelt, kan je hem perfect ook in je handtas meenemen en bijvoorbeeld sprayen wanneer je op het terrasje geniet in het zonnetje van een cocktail.

De spray is voor elk huidtype geschikt en mag over de dagcrème gebruikt worden.

 

  • De Aloë Vera Jelly 120 ml

 

Dat Aloë Vera een supermiddel is dat weten we al langer dan vandaag. Het heeft een tal van beautyvoordelen zoals ; hydrateren, de huid regenereren, ontstekingsremmend en is rijk aan vitaminen en mineralen.

Beauty Hills heeft daarom een topproduct neergezet op de markt; de Aloë Vera Jelly.

 

Even een aantal feiten op een rijtje :

  • Het verzacht een gestresseerde huid zeer snel
  • Kalmeert een verbrande huid en kleine verwondingen
  • Werkt antibacterieel en vermindert ontstekingen

 

De Aloë Vera Jelly bestaat uit 50% koud geperst – en 50% gekookt Aloë Vera sap. Een deel hiervan drinkt diep in de huid . De Jelly zal de huid helpen om probleemgebieden te herstellen en het oppervlak te gaan genereren.

 

  • Skin awakening serum 3×5 ml

 

 

Dit serum van Beauty Hills is echt een vitamine BOM voor je huid. Het bevat vitamine B3, B5, A + C + E die zorgen voor een betere huidtextuur, huidelasticiteit, een gehydrateerde huid en geeft bescherming tegen vrije radicalen.

Je gebruikt het serum s ’avonds voor het slapengaan zodat je in de ochtend opstaat met een jeugdige, stralende en levendige huid door de cel-activiteit die gestimuleerd werd.

Super, want zo kunnen we de dag onmiddellijk fris beginnen! Dit serum heeft een zeer goede werking en is zeer effectief. Daarom dus uitermate geschikt tijdens de zomermaanden waarin onze huid extra belast wordt.

Je gebruikt 3 tot 5 druppels en dan in de huid inmasseren.

*Tip* : Steeds inmasseren d.m.v cirkelende bewegingen naar BOVEN toe. Nooit naar onder omdat dit rimpels in de hand werkt.

De producten kan je ook afzonderlijk aankopen maar bij aankoop van dit pakket ontvang je er een hele mooie strandtas bij!

 

 

Mijn ervaring met Beauty Hills 

  • De sunshield face spray spf 50 in 30 ml : Eerlijk? Zonder deze zonnebescherming voor mijn gelaat zou ik niet meer kunnen. Wat een gemak zeg deze spray. Even sprayen én klaar, je bent beschermd. Normaal krijg ik elke zomer meer pigmentvlekken in mijn gelaat maar dankzij deze bescherming is er gelukkig niks bijgekomen. Echt top. Ik vond het geweldig dat ik dit flesje ook steeds makkelijk in mijn tas kon mee hebben. Overal waar ik ging, was het flesje steeds mee. Het is klein en discreet en je bent op 1 2 3 beschermd. Oh, en de heerlijke geur is een extraatje ❤

  • De Aloë Vera Jelly 120 ml : Deze gel is zeer makkelijk te doseren en je pompt zeker nooit te veel. Dankzij het pompsysteem is het dan ook nog eens hygiënischer dan wanneer je met je handen in een pot moet gaan. Deze gel heeft mijn huidje steeds lekker doen afkoelen en hydrateren. Het voelde als een dorstlesser voor mijn huid aan. Geen trekkerig gevoel meer na het zonnebaden 🙂
  • Skin awakening serum 3×5 ml : Dit serum heb ik trouw, elke avond gebruikt. Mijn huid zag er de ochtend nadien veel opgewekter en frisser uit. Het voelde ook zeer zacht en gehydrateerd aan. Eigenlijk verkrijg je zo een salonbehandeling van thuis uit vind ik ; een Coup d’éclat. Stralen maar ❤

 

 

 

Dit leuke pakket of andere producten van Beauty Hills kan je aankopen bij beautysalon http://beautastic.nl/producten/ door te mailen naar info@beautastic.nl ( tel : 003148156954 ) of naar natasja.hendickx@beautyhills.eu (tel : 0031162742649)

Zijn jullie al bekend met Beauty Hills ?

Veel liefs,

Karen ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s