Huile Prodigieuse , een veelzijdige olie!

Het paradepaartje van Nuxe is wel absoluut de Huile Prodigieuse! Het is een droge olie die bestaat uit  98,1% natuurlijke ingrediënten. Hiervan is 30% aan kostbare plantaardige oliën en vitamine E om het lichaam , gelaat én haar te voeden. Echt een must-have voor mooie verzorgde benen.

Het product kwam in 1991 op de markt en elke 7 seconden(echt waar!) wordt er zo’n olie verkocht. We zijn nu 26 jaar later en nog steeds is deze immens populair.

De Nuxe Huile Prodigieuse is verkrijgbaar in twee formaten: 50ml en 100ml. De flesjes bestaan uit glas en zien er heel fancy uit.

Veelzijdige olie 

Zoals ik hier boven al schreef kan je deze olie ook gebruiken voor het gelaat en haar. Deze olie verzorgd mijn droge haarpunten en droge plekjes in mijn gelaat. De Huile Prodigieuse is zowel een summer als winter musthave. In de winter heb ik vaker last van een droge schilferige huid dus dit komt helemaal goed ❤

 

Lief voor jou huid

De natuurlijke ingrediënten zijn o.a zoete amandel, hazelnoot, macadamia… Er zitten in deze olie ook geen parabenen, siliconen of minerale olie. Juichen maar ❤

Mijn huid voelt na het aanbrengen steeds zijdezacht aan en lekker soepel. Weg zijn mijn droge plekjes. Doordat deze olie ook vitamine E bevat zouden mijn striemen op mijn billen ook met de tijd zichtbaar moeten verminderen. Een pluspuntje dus 😉 De olie kan je zeer makkelijk verdelen door middel van een sprayer en smeert goed uit. Hij geeft jou benen echt een gezonde gloed en laat geen vette filter na. Als je bruine benen hebt zien deze er nog ietsjes mooier uit door deze olie.

Na het wassen zal ik deze olie ook steeds aanbrengen op mijn punten voor ik mijn haren droog. Je kan het ook aanbrengen op je lengtes en dit een kwartiertje laten intrekken en daarna jou haren wassen. Glanzende mooie haren, gegarandeerd!

En die geur…oh my god die geur. Wat een heerlijk verslavende parfum!!!! Het kan ook niet anders aangezien er noten inzitten van vanille, amber, oranjebloesem, cederhout,… Mmmm echt heerlijk!

 

 

*Te koop bij je apotheek*

Via http://www.skinradar.be kan je het gepaste product voor je huid gaan zoeken via de zoekwijzer. Wat heel handig is, is dat elk product een score heeft gekregen van de apotheek, gebruikers en af en toe ook van het skinrader-panel. Een zeer handige website!

 

Hebben jullie deze olie al eens uitgeprobeerd? Ook verslaafd? Andere producten van Nuxe uitgeprobeerd?

 

Veel liefs,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s