Een gezonde stevige haardos en je haar sneller laten groeien? Hairburst zal je hier ongetwijfeld bij helpen.

We willen het allemaal. Gezonde lange haren. Ik hoor bij de weinig gelukkigen met een hele lange bos haar. Jammer genoeg heb ik dit een 10 jaar geleden goed verknalt voor mezelf. Ik kon niet blond genoeg gaan…Ik heb donkerbruin haar dus je kan het al raden wat er toen gebeurde….

Ik kan mij de stem van de kapster nog goed inbeelden én wat ze zei natuurlijk nog beter. Toen ze de kleuring van mijn haar aan het afspoelen was hoorde ik haar plots ; SHIT! zeggen. Ik was helemaal in paniek en terecht. Mijn haar lag in de spoelbak. Mijn mooie lange haar…weg…kapot….afgebroken. Het was 1 grote plek waar mijn haar maar een 8 cm ofzo was. Ik ga niet het hele verhaal vertellen want dan ben ik nog heel lang bezig en wijk ik af van het onderwerp waarover ik wil praten maar ik heb maandenlang afgezien. Heel veel tranen en een Hairdo met een haarband hebben mij maandenlang die “kale” plek wat doen “vergeten” en zo dierf ik nog naar buiten.

 

Wat is Hairburst?

Hairburst heeft verschillende producten op de markt. Van shampoo tot vitamines waarvan ik dus de vitamines aan het uittesten ben. De producten van Hairburst bevatten natuurlijke ingrediënten die je haar gezond maken en sneller laten groeien. Als we kijken naar de vitaminen is het zelfs goed voor jou algemene gezondheid.

Hairburst is ontworpen om de negatieve effecten van slechte voeding, haarproducten , leeftijd en genetica te bestrijden.

Als je weet dat je haren normaal gemiddeld 1 cm per maand groeien…wel, met Hairburst kan je dit optrekken tot ongeveer 2,5 cm per maand. SAY WHAT?! Genoeg redenen dus om dit superproduct te gaan testen.

Hairburst bevat geen gluten, lactose, gist, melk en kunstmatige kleuren! Hoera, er is aan iedereen gedacht.

 

De Chewable Hair Vitamins

Deze vitaminen zijn wel héél makkelijk in te nemen, namelijk zoals een snoepje 😉 Zeg nu zelf, wie eet nu eens niet graag een snoepje?!

Dit zorgt ervoor dat deze vitaminen ook toegankelijk zijn voor mensen die het moeilijk vinden om een tablet te slikken. Ik vind ze echt lekker smaken naar aardbei en je zou al snel vergeten dat je een vitamine aan het opeten bent :p Er niet van blijven snoepen dus haha. Je mag deze max 2 keer per dag innemen.

Even een aantal voordelen op een rijtje :

-Aardbeien & Blackcurrant Smaak
-Gummy Texture – volledig kauwbaar
-Bevat de vitale ingrediënten voor haargroei
-Bevat Biotine, Selenium, Zink, B5, B6 & B12
-Verhoog haarkracht en elasticiteit
-Verminderd haarbreuk

 

Deze vitamines bevatten :

-Biotine : zorgt voor een groei en herstelproces van huid, haar en nagels

-Selenium : draagt bij aan een gezonde haargroei

-Zink : zorgt dat haren sneller groeien en verantwoordelijk voor de regeneratie van haarcellen

-Vitamine B12 : zorgt voor gezond haar en bevordert de haargroei daardat het helpt bij de vorming van rode bloedcellen

-Pantotheenzuur : ook vitamine B5 genoemd. Beschermd de haarzakjes en haarcellen en zorgt zo dat deze optimaal functioneren. Is ook zeer preventief tegen grijs haar door veroudering.

 

Zoals je ziet zijn deze vitaminen echt de moeite om ze te gaan proberen. Ik kan alvast zeggen dat mijn lange haren er nu nóg gezonder uitzien en steviger aanvoelen. Jippie! 🙂

 

*** Te koop bij : http://www.floralehaircareshop24.com/hairburst-gummy-hair-supplements-60-capsules ***

Hebben jullie ze al geprobeerd?

 

Veel liefs,

 

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s