De eerste verjaardag van je zoontje of dochter op een unieke manier laten vastleggen? Boek eens een “Cake smash” fotoshoot!

Mijn zoontje wordt morgen 14 maanden, wat wil zeggen dat het dus al 2 maand geleden is dat hij 1 jaar is geworden. De tijd vliegt enorm voorbij! Waar is mijn kleine baby gebleven? Een halve maand na zijn eerste verjaardag begon hij alleen te stappen en nu kunnen we echt al spreken van rennen. Haha hij is echt zó snel! Ongelooflijk! Elke dag kijk ik met verstomming naar hem en kan ik het zo moeilijk geloven van wat hij al allemaal heeft geleerd op die korte tijd.

 

Leuke foto’s als herinnering voor zijn of haar eerste verjaardag 

Een ruime tijd op voorhand was ik aan het zoeken naar leuke ideeën van foto’s voor een eerste verjaardag. Ik wou echt iets leuks en uniek. Op Pinterest kwam ik al gauw superleuke foto’s tegen. In een bos met ballonnen, thuis in de tuin, cake smash foto’s…. Ik werd enorm aangetrokken door de foto’s in het bos en de superleuke foto’s van kindjes die zich helemaal uitleven op taarten. Haha hoe leuk!

Daarom besloot ik om zelf foto’s te gaan nemen in een bos en een Cake Smash te gaan boeken! Na een tijd zoeken op het net kwam ik ‘Catching memories fotografie’ tegen. Ik had al een aantal fotografen tegengekomen maar hij voldeed volledig aan mijn eisen. Ik ben namelijk erg kieskeurig als het op foto’s aankomt 😉

 

Catching memories fotografie en taarten Tatyana

Kenny van Houtte, 32 jaar, zelf papa en woonachtig te Deinze is het gezicht achter Catching memories. Hij werkt samen met taarten Tatyana die instaat voor de reuze cupcake. Die cupcake is vooraf te bestellen bij haar, volledig naar wens. Niks is te gek!

We werden heel hartelijk ontvangen en het was duidelijk dat hij zelf papa is. Hij ging op een hele leuke manier om met onze Daan. Niks geforceerd en Daan mocht doen waar hij zin in had.

De achtergrond mocht ik op voorhand gaan kiezen via een album met achtergronden op Facebook. Erg handig vond ik dat. Ook de kleur van de ballonnen mag je kiezen. Ik had zelf ook een grote gouden ballon met de nr1 bij omdat ik dit er graag bij had. Ook de letters ‘ONE’ had ik mee omdat ik deze nog had van mijn eigen foto’s die ik had gemaakt in het bos.

Toen we binnenkwamen in de kamer waar de foto’s gemaakt worden, waren we erg onder de indruk. De opstelling was precies zoals we wilden. Ook de taart was prachtig en werkelijk perfect. Het is een hele grote cupcake 🙂 . Stiekem had ik er zelf al zin in ahhaa.

Daan was erg onder de indruk van de taart. Hij heeft deze eerst wat zitten te bestuderen en dan begon hij ze langzaam aan te raken. Toen hij zag dat hij er mocht van eten begon hij zich echt te laten gaan op de taart ahhah. De stukken taart konden niet snel en groot genoeg in dat kleine mondje van hem. Ge-wel-dig gewoon! Ik was wel telkens bang bij een te groot stuk dat hij erin zou gaan stikken :p

Na het “Cake Smashen” kan je kiezen om de sessie af te sluiten in een schuimbadje waar je dan ook foto’s van hebt. We hebben dit natuurlijk ook gedaan. Ik vond dat het niet mocht ontbreken 🙂 Aangezien Daan een echte waterrat is, vond hij het super om in het lekkere warme water te gaan spetteren. Ik en mijn aanstaande genoten enorm van Daan zo te zien genieten en gelukkig te zijn.

 

 

We vinden het echt een aanrader om zoiets uniek te doen. Niet alleen je kindje maar ook jijzelf geniet van je kindje zo te zien uitleven op een taartje. Echt hilarisch. Zo heb je een mooi aandenken en kan je bijvoorbeeld, zoals wij hebben gedaan, de foto’s achteraf gebruiken voor de uitnodigingen van het verjaardagsfeest. Het is een ervaring om nooit te vergeten.

Wij willen Catching memories en taarten Tatyana nog is enorm bedanken voor de mooie foto’s en de lekkere taart waar Daan van gesmuld heeft. ❤

*** Zin gekregen om zelf te gaan Cake Smashen met je kindje? Meer info en reserveren kan je hier https://www.facebook.com/catchingmemoriesfotografie/ ***

Veel liefs,

Karen en Daan xoxo

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s