Treets Traditions ; Relaxing Chakra’s

 

Eerlijk, ik had nog nooit eerder van het merk Treets gehoord tot een paar maanden terug. BLIJ dat ik ben dat ik heb mogen kennismaken met hun foaming shower gel van de lijn ‘Relaxing Chakra’s’.

 

Het verhaal achter Treets

Onze oerouders slikten geen medicijnen en hadden geen potje dagcrème. Wat ze wel hadden was kennis van de heilzame en geneeskrachtige werking van de natuur en de tradities van verzorgen.

Deze geschiedenis gaat duizenden jaren terug. Er werden mengsels bereid van extracten uit kruiden, planten, bloemen en oliën. Proefondervindelijk werd uitgevonden wat goed werkte bij welke huidklacht en deze kennis en tradities zijn van generatie op generatie overgedragen.

Treets heeft als missie om wereldwijd op zoek te gaan naar deze waardevolle kennis en tradities op het gebied van lichaamsverzorging. Door deze eeuwenoude tradities te verrijken met de kennis van nu, zorgt Treets ervoor dat deze bereikbaar worden voor iedereen. Treets wil de mensen deze tradities laten herontdekken, zodat ze niet vergeten worden en in leven blijven. De Treets Traditions. producten zijn gebaseerd op bewezen kennis uit het verleden, aangepast aan de wensen van nu.

Treets heeft maar liefst 5 lijnen die ik maar al te graag wil ontdekken en uitproberen.

 

Relaxing Chakra’s 

Eeuwenoude tradities uit Azië op het gebied van ontspanning door massages, baden en exfoliëren, vormen de basis voor deze lijn, welke speciaal ontwikkeld is met de extracten en oliën van bloemen en planten. De producten hebben een zoete, poederige bloemengeur waar ik dol op ben. Je hoeft het product niet eens te gebruiken om die fantastische geur te ruiken! Even het dopje eraf nemen en ja hoor, de geur komt al lekker vrij als je eraan gaat ruiken :p mMmMm

De lijn bevat de volgende producten :

 • Foaming shower gel
 • Shower cream
 • Body scrub
 • Body cream
 • Bath fizzers
 • Body oil
 • Massage candle
 • Bath tea
 • Gift sets
 • Mini’s

Een heerlijk uitgebreide waaier aan producten dus. Ik kan niet wachten om ze allemaal te gaan testen en mijn ervaringen met jullie te delen, want met deze schuim heb ik alvast een ge-wel-dige ervaring.

Lekker ontspannen door de zachtheid van het schuim, de heerlijke geur die je (althans mij toch) doet wegdromen,… Want als mama zijnde heb je toch echt wel eens me-time nodig en dan is een warm bad of douche met Treets wel dé oplossing.

Wanneer deze schuimende douchegel in contact komt met water verandert deze onmiddellijk in een rijk, zacht en vol schuim. De traditionele Aziatische roos die dit schuim bevat, zorgt voor een herstel van de vochtbalans van de huid en de rijstzemelolie zorgt ervoor dat de huid weer gaat stralen.

 

Respect voor onze natuur 

Wat ik ook geweldig vind aan de producten van Treets, is dat ze rekening houden met Moeder Natuur 🙂 Me happy ❤

Ze bevatten geen :

 • SLS
 • SLES
 • Parabenen
 • Silicone
 • Kleurstoffen
 • Minerale oliën

 

Ingrediënten

Aqua (Water), Isopentane, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Parfum (Fragrance), Butane, Decyl Glucoside, Isopropyl Myristate, Rosa Damascena Flower Water, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Hydroxypropyl Guar  Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tocopherol, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Isobutane, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide.

 

Hebben jullie al eerder kennis gemaakt met de producten van Treet? Je kan ze trouwens hier aankopen https://www.treets.com/nl

 

Love,

Karen xoxo

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s