Xlusive ; voor unieke en gepersonaliseerde geschenkjes, doopsuiker, decoratie en fotografie.

Xlusive is een klein uniek winkeltje gelegen in Wortegem. Je kan er terecht voor doopsuiker, geboortekaartjes, gepersonaliseerde geschenkjes, decoratie, koffertjes en juweeltjes.

Je kan dus voor elke gelegenheid hier terecht ; van een geboorte tot communiefeest! Xlusive zal steeds naar perfectie en kwaliteit streven.

Wij waren erg onder de indruk van de mooie gepersonaliseerde koffertjes die je hier kan laten maken. Wij mochten hiermee kennismaken en waren meteen verkocht!

 

Het aanbod :

Doospuiker

Een aantal voorbeelden van hun eigen creaties van doopsuiker :

 

Gepersonaliseerde geschenkjes

Een greep uit hun ruim assortiment van gepersonaliseerde geschenkjes :

 

Heel wat mooie decoratie

 

Juweeltjes

 

Koffertjes

Wij mochten een prachtig koffertje ontvangen volledig gepersonaliseerd naar wens. Een echte aanrader en ik ben erg onder de indruk. De koffertjes gaan van 16 cm tot 35 cm.

Ik vind het koffertje erg handig om hier spullen in te bewaren als herinnering voor later. Bv zijn eerste slabje, tuutje,…

Hieronder kan je foto’s zien van zijn mooie koffer. 🙂 Happy mom! Het was eigenlijk de bedoeling dat Daan op de foto ging met zijn koffertje maar hij loopt de laatste tijd zo erg wild dat hij voor de foto’s niks in de buurt kan hebben of hij gooit ermee in het rond 😦 Jammer maar helaas!

 

Wie is het creatieve brein achter Xlusive?

Het creatieve brein achter Xlusive is Sammy. Ze is mama van haar lief knap zoontje Lyem die onlangs 1 jaar is geworden.

Sammy is altijd wel creatief geweest. Als kind had ze niet meer nodig dan wat spullen om te knutselen. Ze kon er zich wel uren mee bezig houden. Ook nu voor haar winkel maakt ze alles zelf. Alles is mogelijk en ze hangt van niets of iemand af.

Toen ze in hun woning introkken was de keuze al snel gemaakt om een eigen winkeltje te openen. Ze is een echte interieurfreak dus wou ze ook zeker decoratie verkopen naast geschenkjes en babyartikelen.

Omdat ze vroeger zelf ook steeds opzoek moesten gaan naar een gepersonaliseerd geschenk, hebben ze ervoor gekozen om alles te kunnen personaliseren wat ze verkopen. Zowel decoratie als babyartikelen als textiel. Ook hun doopsuiker personaliseren ze allemaal zelf.

Onlangs hebben ze geïnvesteerd in een splinternieuwe machine waar heel veel mee gerealiseerd kan worden zoals alle producten voorzien van foto’s. Ook de koffertjes maar ook kaarsen, bedankjes…je kan het zo gek niet bedenken. Dat maakt hen ook nét wat meer ‘Xlusive’ dan andere bedrijfjes. 😉

Hieronder kan je een voorbeeld vinden :

 

*Leuk weetje* : De X verwijst naar haar man Xavier en de S naar haar naam Sammy. Vandaar dat deze twee letters vergroot staan in hun logo.

 

 

Wij zijn alvast heel erg fan van het koffertje en vinden het meer dan GE-WEL-DIG dat je alles kan laten personaliseren! Heel erg bedankt aan lieve mama Sammy voor het koffertje en vlot contact ❤ Veel succes verder ❤

 

Online shoppen doe je hier https://www.xlusive-webshop.be/

 

Je kan hen ook volgen op Facebook : https://www.facebook.com/xlusivewortegemdoopsuiker/

 

Liefs,

 

Karen en Daan xoxo

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s