Yes! Wij mochten onze haren laten knippen bij een Yes! salon in Lommel.

Afgelopen weekend mocht ik voor een nieuwe coupe gaan bij de Yes! kapper in Lommel. Wat maakt een Yes! salon zo bijzonder? Wel, ze werken namelijk met een vaste prijslijst. Dus of je nu kort haar hebt of lang, of een man bent, de prijzen zijn voor iedereen gelijk. Jiiihaa want ik heb namelijk heel erg lange haren en dat prijskaartje kan anders wel heel snel gaan oplopen!

 

Verschillende menu’s

Bij de Yes! kapper kan je zelfs kiezen uit verschillende menu’s om je haar te laten kippen en/of brushen. Kies je ervoor om zowel te laten knippen als brushen, dan komt er een supplement van 21 euro bij :

Basic

 • Snit of brushing
 • Wassen met Wella
 • Hoofdmassage

= 27,95 €

Premium

 • Snit of brushing
 • Wassen met SP
 • Uitgebreide hoofdmassage
 • SP conditioner en een warme handdoek

= 32,95 €

Luxury

 • Snit of brushing
 • Wassen met Sebastian
 • Uitgebreide hoofdmassage
 • Sebastian conditioner en een warme handdoek
 • c.m. Sebastian dark oil treatment

= 37,95 €

Ultimate

 • Knippen en stylen
 • Wassen met SP
 • Uitgebreide hoofdmassage
 • SP masker en warme handdoek

= 47,95 €

 

Een eerste indruk

Van zodra ik binnenwandelde werd ik zeer vriendelijk onthaald. Ik mocht eventjes wachten en kreeg meteen iets aangeboden om te drinken. Het salon oogde luxueus uit door de houtkleuren die bij het zwart passen. Ik vind het zeer belangrijk dat wanneer je een salon binnenwandelt, het er niet chaotisch is en je een drukkend gevoel heeft. Ook de kapsters straalden een rustige en professionele houding uit. Naar aar elkaar toe waren ze professioneel en je zag dat er goed samengewerkt wordt. Ik heb al salons meegemaakt waar er werd geroepen naar elkaar, chaotische en ontplofte sfeer en ja hoor zelfs roddelen… Hier kan ik echt niet mee om en dan zou ik zo weglopen.

 

Mijn ervaring

Ik moest niet lang wachten en werd naar mijn stoel begeleid door kapster Sule. Er werd gevraagd of ik nog wat wilde drinken en dan was het tijd om te bespreken wat ik in gedachte had van snit. Ik heb zeer lang haar dus erg veel af laten knippen doe ik nooit. Mijn haren hingen op 1 lengte en de puntjes waren wat gespleten dus koos ik voor een 5tal cm af te laten knippen en om vooraan wat meer leven in te brengen door met laagjes te gaan werken. Ik merkte al gauw dat Sule echt de tijd nam om te luisteren wat ik precies wou en dat ik geen schrik moest hebben om 20cm lengte kwijt te zijn haha.

Sule legde me het verschil uit tussen alle menu’s en ik mocht dan de Luxury uittesten. De producten roken werkelijk heerlijk en wat genoot ik van de uitgebreide hoofdmassage. Ik heb vaak last van migraine en een gespannen hoofdhuid dus dit was meer dan welkom. Nadat de conditioner werd aangebracht deed ze een lekkere warme handdoek rond mijn haren. Door de warmte en de handdoek die mijn haren “afsluit” kan de conditioner nog beter zijn werking doen en het haar gaan voeden. De warmte deed ook enorm deugt.

Toen was het tijd om te knippen! Knip knip en ik zag zo mijn haren veranderen. Er kwam veel meer leven in en het was veel speelser. Echt heel mooi. Ze keek ook goed of mijn haren volledig gelijk waren geknipt en alles moest perfect. Ik ben echt zó tevreden van Sule. Ik vond haar heel spontaan en vriendelijk, net zoals de andere kapsters die er werken.

 

Voor en na

Je kan wel duidelijk van een verschil spreken zonder ik het gevoel heb volledig kaal geknipt te zijn AHA! Happy mommy ❤

Wil je ook van een ge-wel-dige knipbeurt genieten? Kijk dan online voor jou dichtstbijzijnde Yes! salon op https://www.yes-salons.com/ ❤  Je kan er zo binnenwandelen en kijken of je lang moet wachten of je maakt een afspraak waar je een klein supplement voor moet betalen. Wachten is dan zo goed als uitgesloten!

Veel liefs,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s