Shop in de kijker : Noor & de Wolf

Noor en de Wolf….Wat een leuke naam voor een webshop!

Deze webshop verdient het zeker om ook in de belangstelling te staan. Het is een Belgische webwinkel die zeer hippe babykleding, schoenen en accessoires verkoopt. Ook aan twinnen is gedacht want als mama kan je er bijpassende truien vinden.

About 

Het gezicht achter Noor & de Wold is de fiere mama Sophie. Sophie is 27 jaar en woont in Bornem samen met haar gezinnetje. Ze zijn er aan het renoveren en later zal er dan ook een showroom plaatsvinden. Geweldig toch?

Ze heeft een dochtertje, Eleonora, van bijna 2,5 jaar. Jullie zullen deze prachtmeid al ongetwijfeld zien verschijnen hebben op Instagram aangezien ze vaak modelletje staat voor de shop. Nog niet gezien? Dan wordt het dringend tijd dat jullie hen beginnen te volgen 😉 Dit kan je door hier te gaan klikken en op volgen te duwen ❤

Momenteel werkt ze als interieurarchitecte met de focus op het inrichten van kantoren en winkels. Aangezien ze dit combineert met de webwinkel en de verbouwingen kan ze het heel druk hebben maar ze zou het niet anders willen zien. That’s the spirit! Haar kleine lieve meid helpt soms met de bestellingen (waarvoor haar excuses bij de pakjes HAHA) in te pakken en de rest van het werkt doet ze als Eleonora slaapt. Het ondernemen heeft haar altijd geprikkeld maar sinds kort weet ze dus wat het echt is en ze vindt het heerlijk! Een echte ondernemersvrouw als je het mij vraagt!

 

De webshop 

De webshop starten was haar absolute droom. Ze is zich meer dan bewust van de concurrentie en de verzadigde markt, maar ze heeft toch de sprong gemaakt naar haar droom en dat vind ik meer dan geweldig! Ze botst nog wel eens tegen de lamp maar al doende leert men! Dat maakt haar als ondernemer sterk volgens mij. Het is zo belangrijk dat je iets doet wat je graag doet en waarvan je altijd al hebt gedroomd. Dromen zijn er om nagejaagd te worden ❤ Ze is dan ook heel gelukkig met deze beslissing.

De webshop zelf is heel overzichtelijk voor de klanten. Links kan je een menu vinden die onderverdeelt is in categorieën met subcategorieën. Je vindt er producten voor kids, schoenen, accessoires en truitjes voor de mommy’s. Ook een lookbook kan je vinden waar je ideeën kan opdoen om je kleintje te gaan kleden. Daantje staat er ook tussen en daar zijn we heel fier op ❤ Bij de categorie kids, kan je hele leuke truitjes, rompers, broekjes, rokjes/jurkjes, jasjes en setjes vinden. Daan mocht modelletje zijn voor de “Hoodie Hex” waar we hele leuke foto’s van hebben genomen. ❤ We zijn helemaal verliefd op het jasje!

Voorlopig koopt ze alles aan bij leveranciers want ze heeft er de kennis en tijd niet voor om alles zelf te gaan maken. Toch spreekt het haar wel aan en is ze op dit moment begonnen met naailessen.  Ze koopt geen vaste collecties aan en zal er ook geen producten vinden die je overal in België kan gaan kopen. Noor & de Wolf gaat steeds voor kwaliteit en uniek zijn! Woohoo daar zijn we dus heel erg blij om! .

 

Daan staat modelletje voor de hoodie 

 

 

Wil je deze hoodie ook gaan scoren? Deze kan je hier gaan shoppen in haar webwinkel : https://www.noorendewolf.be/a-49445451/vestjes-jasjes/hoodie-hex/  Let op! Wegens populariteit kan het iets langer duren vooraleer deze verzonden wordt! Maar wel de moeite waard om te wachten 😉 ❤

 

Love,

 

Karen en Daan xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s