Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is het meest frisse appeltje van het land? De Icy Apple van DKNY natuurlijk!

Ik vermoed dat iedereen wel eens een appeltje van DKNY bij de parfumerie heeft gehaald. En zo niet ; waar wacht je dan op! Ik ben echt fan van de hele Be Delicious parfumlijn van DKNY. Dankzij Ici Paris XL mocht ik de Be Delicious Icy Apple gaan testen en daar werd ik wel héél enthousiast van!

 

De Icy Apple

DKNY Be Delicious Icy Apple verenigt de exotische vrucht van Champagne Mango, Sappige Pompelmoes en Bergamot, samen met een speels boeket van Gele Fresia en Hyacint. Aardse Vetiver en Vanille worden gemengd met Musk en lichte houtsoorten voor een gezellige warmte in deze florale, fruitige geur.

Klinkt heerlijk niet? Ik vind hem zoals de andere Be Delicious appeltjes lekker zoet maar deze is wel opvallend veel frisser. Vandaar ook de naam Icy Apple vermoed ik 😉 Hij komt ook in een heel mooi flesje dat lijkt op kleine ijsblokjes die samenzitten. Cute hoor en leuk gevonden vind ik!

Ik moet wel eerlijk zijn, hij blijft bij mij niet zolang ruiken als de andere Be Delicious appeltjes. Mijn favoriet blijft nog steeds het originele groene appeltje.

 

Limited edition

Als je deze heel graag wil hebben dan zou ik niet te lang wachten met het aanschaffen ervan. Deze appel is namelijk een limited edition ❤

Hij komt in een 50 ml flesje wat ideaal is vind ik. Ga je kleiner dan is het snel op en ga je groter dan is het veel te lomp voor in de handtas 😉 Mijn parfum gaat namelijk overal met me mee 😉

 

*** Te koop bij Ici Paris XL : https://www.iciparisxl.be/nl/donna-karan/be-delicious-ici-apple/eau-de-parfum/p/BP_923990 ***

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s