Uitgetest ; Vichy Dermablend Covermatte – compact powder foundation – High Coverage

Dat ik een grote fan ben van Vichy, dat wisten jullie al langer. Toen ik deze Vichy Dermablend zag, werd ik echt helemaal wild! Dermatologisch corrigerende make-up ❤ OMG, een foundation die een hoge dekking heeft EN compact is….Aaaaa freak out!

 

De voordelen op een rijtje

Ik wil het meteen over de voordelen hebben van deze foundation aangezien ik echt niet meer zonder hem kan. Ik ben nog nooit zó enthousiast geweest voor een foundation! AMEN!

  • Compact waardoor je hem overal mee naartoe kan nemen
  • Hoge dekking waardoor je alle oneffenheden mee laat verdwijnen
  • Na het aanbrengen is een poeder niet meer nodig
  • Niet vettig
  • SPF25
  • Hypoallergeen – ideaal voor de gevoelige huidjes

 

Vichy Dermablend Covermatte

Onder de indruk van deze voordelen? Wel dat was ik toen ik hem voor het eerst aanbracht. Ik ben gewoon van een vloeibare foundation te gebruiken maar deze overtreft echt alle verwachtingen.

Ik had nooit verwacht dat deze zo dekkend ging zijn en ideaal van kleur. Deze heeft de nummer 25 nude. Bij nude zou je denken aan een licht kleurtje, althans ik toch. Wel, deze was gewoon perfect voor mijn huid en maakte me zelfs ietsje bruiner. Supermooi en hij gaf me een warme gloed!

Bij het aanbrengen zie je meteen je oneffenheden verdwijnen voor de zon, zonder dat deze zwaar aanvoelt voor je huid. Het gebeurt soms wel eens dat ik na het maquilleren het gevoel heb dat ik iets zwaar liggen heb op mijn huid zoals een masker, maar bij deze heb je dat absoluut niet. Je hebt ook geen poeder meer nodig om te gaan afwerken aangezien deze een 2 in 1 is.

Het is een poeder foundation is, dus je moet ook niet bang zijn voor een glimmende huid. Krijg je huiduitslag van een foundation? Wel, met deze zal dit verleden tijd zijn omdat het ook geschikt is voor de gevoelige huidjes onder ons.

Een pluspunt is dat hij ons ook nog eens beschermd tegen de schadelijke zonnestralen. Hij bevat maar liefst SPF25! Woohoo!

Echt waar, ik raad hem zo hard aan voor iedereen. Heb je weinig tijd in de ochtend omdat je niet uit je bed geraakt of omdat je veel tijd in je kids moet steken? Deze foundation breng je aan op 30 seconden! Zo kan je toch nog mooi en opgewekt de deur uitgaan! Ik kan niet meer zonder 😉

*** Te koop bij uw apotheek – online apotheek ***

  • Dermablend Covermatte , beschikbaar in 5 kleuren. 9,5 gr : 23,95€
  • Dermablend SOS Coverstick, beschikbaar in 5 kleuren. 4,5 gr : 14,95€

 

Veel liefs,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s