Het ultieme feel good cadeau ; de Seahorse Plankton #SaveStan Skincare Treasures van Beauty Kitchen

Dit is wel hét ultieme cadeau dat je aan je mama, vriendin of schoonmoeder kan geven. Je zorgt er niet alleen voor dat hun huid de beste verzorging krijgt maar tegelijk zullen ze voor 4 maanden een zeepaardje kunnen adopteren. Hoe geweldig is dit niet?

Seahorse Trust

Seahorse Trust is een liefdadigheidsorganisatie die ervoor zorgt dat deze lieve diertjes beschermd worden tegen het uitsterven. Er zijn maar liefst 54 soorten zeepaardjes. Ik wist niet dat er zoveel soorten waren en dat ze jammer genoeg met het uitsterven bedreigd zijn. We mogen dit niet laten gebeuren! Door dit fantastisch cadeau aan je mama, vriendin, schoenmoeder of gewoon jezelf te geven steun je hiermee hun project. Ik vind het zo een mooi gebaar!

In deze giftbox zit een klein boekje met daarin een code die je dan online moet invullen om zo jou zeepaardadoptiecertificaat te ontvangen samen met een informatiepakket. Ik heb hier echt een heel fijn gevoel bij. ❤ #SaveStan

Hieronder kan je mijn certificaat zien waar ik heel trots op ben en zal door Seahorse Trust op de hoogte gehouden worden over dat zeepaardje. Mijn hartje slaat sneller ❤ Wat een project zeg ❤

 

 

Inhoud van deze gift box van beauty Kitchen

Dit mooie pakketje bevat 3 Seahorse Plankton producten. De producten zijn allemaal van 100% natuurlijke ingrediënten gemaakt en zitten bomvol met goede voedingsstoffen voor onze huidjes. Deze ingrediënten zijn onder andere Seahorse plankton. Dit zijn microalgen die ook in het dieet voorkomen van de zeepaardjes en zitten vol met omega vetzuren, vitamines en antioxidanten die ervoor zorgen dat de productie van collageen wordt gestimuleerd. Zo krijgen we een stevige, vollere en gezonde huid die gaat stralen ❤ De producten beginnen al te werken 24 uur na het aanbrengen. Geweldig toch?

  • 5 Minute Miracle Mask : Dit masker zorgt ervoor dat je huid er jong en stralend zal uitzien. Het voedt je huid en stimuleert de elasticiteit ervan. Ook fijne lijntjes zullen minder zichtbaar worden. Dit masker gaat je huid enorm hydrateren en beschermen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Ik breng het aan op een gereinigde huid en ontspan hiermee een 5 a 15 min mee in bad. Het is ook heel simpel af te halen met warm water en een gastendoekje. Mijn huid voelt enorm zacht en gevoed aan.

 

 

  • High Definition Facial Oil : Deze super goede olie stimuleert de aanmaak van collageen voor een uitzonderlijk mooi gedefinieerde huid. Deze olie werkt ook in op de fijne lijntjes en rimpels en zal de huid enorm hydrateren en beschermen. De olie ruikt heerlijk en smeert zeer goed open. Hij geeft me echt het gevoel dat ik een salonbehandeling heb gehad. Alleen gebruik ik deze voor het slapengaan en niet overdag. Hij doet mijn huid blinken en dat willen we natuurlijk niet 😉 Je brengt de olie best aan voor je de Everlasting Radiance moisturiser gebruikt. Zo kan de olie nog beter zijn werk doen.

 

  • Everlasting Radiance Moisturiser : Deze creme ruikt ook heerlijk en hydrateert mijn huid enorm. Mijn huid voelt lekker zacht en verzorgd aan en straalt als nooit te voren. Ik gebruik hem in de ochtend en net voor het slapengaan om mijn huid de hele tijd te laten shinen ❤ Hello new skin ❤

 

Ik hoop dat ik jullie geïnspireerd mag hebben om eens een feel good cadeau te geven voor de feestdagen of gewoon lekker voor jezelf ❤ En remember…het belangrijkste…je helpt er de zeepaardjes mee tegen uit uitsterven ❤ Een cadeau met een hart ❤ Because not all treasure is silver & gold 😉

*** Deze gift box is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett ***

 

Love,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s