Een Merry Imperial Christmas met Roger & Gallet

Roger & Gallet maakt deze kerst weer extra magisch met zijn betoverende kerstgeschenken. Laat je meeslepen in het verhaal en laat je inspireren om het perfecte kerstcadeau te vinden. De geuren zijn zoals altijd…geweldig!

 

Het verhaal

Prinses Mathilde Bonaparte, dochter van de broer van Napoleon I en volle nicht van Napoleon III, was de meest geraffineerde vrouw van het Tweede Franse Keizerrijk. In haar riante herenhuis hield ze salon en ontving ze de meest vooraanstaande personaliteiten van heel Europa. Ze was kunstzinnig en hield daarnaast enorm van de natuur. In haar Parijse woning liet ze dan ook een spectaculaire wintertuin inrichten, die met zijn weelderige visuele en geurige arrangementen alle bezoekers in verrukking bracht. Met Kerstmis liet prinses Mathilde Bonaparte te midden van dit geraffineerde, uitbundige groene decor haar prachtig verlichte kroonluchter versieren met fonkelende ornamenten en grote, heerlijk geurende bloemen, wat de wintertuin een feeërieke sfeer bezorgde. Ze maakte er voor haar dierbare gasten graag een unieke, magische avond van om hen haar liefde en genegenheid te betuigen.

Het doosje is geïnspireerd op de wintertuin. We hebben aan alles gedacht om jouw kerstinterieur de uitstraling te geven van een keizerlijke kerst in de stijl van Prinses Mathilde Bonaparte. De metalen doosjes, geïnspireerd op de wintertuin, kunnen opnieuw worden gebruikt als decoratief element. Je kan er een verfijnd tafelstukje van maken door ze te vullen met gedroogde bloemen, of ze kunnen fungeren als bloembakje om in het midden of aan het uiteinde van de tafel te zetten met bijvoorbeeld twee bloempotjes in, of een arrangement met roosjes die bevallig uit de raampjes hangen. Maar het zijn ook ideale doosjes voor in je dressing, om bijvoorbeeld sjaaltjes in op te bergen. In de badkamer fungeren ze als fraaie flaconhouder en zorgen zo voor een vleugje second-empirestijl. Je kunt ze zelfs aan het plafond ophangen om een nog originelere decoratie te creëren.

Setjes voor elke budget

Wat vind ik het mooi dat Roger & Gallet aan ieders budget heeft gedacht. Je kan voor een kleine en elegante attentie gaan of een royaal geschenk. Voor ieder wat wils.

Ik mocht kennis maken met één van hun “Les Impériales”. Ik werd echt overdonderd van de schoonheid van het doosje. Deze setjes komen in een prachtige goudkleurige metalen doosje, geïnspireerd op de wintertuin zoals je in het verhaal hierboven kon lezen. De “Les Impériales” komen in verschillende geuren waarvan ik de “Gingembre Rouge” heb gekozen. Ik kende deze heerlijke en zoete geur al omdat ik deze als déodorant heb. Een echte aanrader!

Naast de “Les Impériales” kan je ook voor een kleiner, maar toch zeer elegant cadeautje gaan. Dit koffertje bestaat uit 4 mooie en lekker geurende zeepjes die uiterst zacht zijn voor de huid.

 

“Les Impériales ; Gingembre Rouge”

Dit setje bestaat uit geparfumeerd water 100 ml, een bodylotion 50 ml en een douchegel 50 ml.

 

Wow de douchegel is echt heerlijk. Hij schuimt zeer zacht en laat zich mooi glijden over mijn lichaam. Na het afdrogen ruikt mijn huid heerlijk en voelt zeer zacht aan. Hij is geschikt voor de gevoeligste huidjes, is zeepvrij, geen parabenen en zonder kleurstoffen.

 

Na het douchen is het tijd om mijn huid te verwennen met de bodylotion. Hij werkt zeer hydraterend en opwekkend. Hij hydrateert wel 24 uur! De bodylotion smelt echt op mijn huidje en smeert goed open. Hij is verrijkt met plantaardige bestanddelen zoals avocado, abrikozen, granen…en bevat ook aloe vera en olie van granaatappel. Dit werkt allemaal zeer hydraterend, voedend en kalmerend.  Bevat ook geen parabenen, kleurstoffen, siliconen en minerale olie. Hooray!

 

Na de bodylotion werk ik af met het geparfumeerde water. Mmm echt heerlijk. Het geparfumeerde water komt in een zeer mooi en girly flesje. Het oog wilt ook wat en hierop hebben ze goed ingespeeld. Ik ben echt gek op het flesje. Het staat zeer mooi voor in de badkamer. De geur is zoals ik al zei, fenomenaal. Lekker zoet, fris en verslavend haha. Zelfs mijn man ruikt het heel graag. Ik vind het ideaal om te sprayen wanneer je gedouched hebt met de douchegel en je hebt ingesmeerd met hun body lotion. Eigenlijk is het een soort finishing touch 😉 Leuk als ritueel ❤

 

Zo, ik hoop dat ik diegene die nog opzoek zijn naar een leuk geschenk met de feestdagen, heb mogen inspireren. 😉 Met Roger & Gallet zal je altijd scoren! Pinky promise 😉

 

*** Verkrijgbaar bij je apotheek en parfumerie ***

Liefs,

Karen xoxo

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s