Getest en goedgekeurd door Daan ; Vtech Toet Toet Auto’s Press & Go Brent Brandweer

Toen ik het persbericht over de nieuwe Press & Go autootjes las, werd ik heel enthousiast. Ik wist dat dit Daan dit geweldig zou vinden. Ondertussen had hij al 1 Toet Toet autootje en dat vond hij al superleuk. Dat hij dit geweldig zou vinden, dat kon dan ook niet anders! Tijd om te gaan testen woohoo!

Press & Go

Zoals de naam het eigenlijk al verklapt, kan je op de wagentjes duwen. Deze feature doet zich als autootje onderscheiden van de andere gewone Toet Toet autootjes. Een keertje duwen en hop, het wagentje gaat in beweging! Terwijl hoor je ook grappige zinnetjes en geluiden. Super! Zijn gezichtje was de moeite waard om te zien hihi. Ik denk dat het vooral heel leuk moet zijn om ze te zien rijden over de speelsets en vooral dan de Press & Go Stuntshow set die hier speciaal voor dient. Deze kan je apart verkrijgen.

Samen spelen, samen leren

 

Zoals bij alle Toet Toet Auto’s zingt ook Brent Brandweer 3 superleuke liedjes en zegt hij grappige zinnetjes. Als mama vind ik het heel fijn dat ze ook leren terwijl ze aan het spelen zijn. Onze kindjes leren zo woorden, zinnen en eenvoudige verkeersregeltjes.

Je laat hem zingen en zinnetjes zeggen door te drukken op de knipperende gezichttoets. Daan vindt dit heel leuk! Het lichtje knippert mee met het geluid.

De Press & Go Auto’s herkennen ook de Magische Sensors die zich op de speelsets bevinden. Wanneer je over de Sensor rijdt, maakt het Autootje hele leuke reacties.

Dit speelgoed is goed voor de zintuigelijke en motorische ontwikkeling en laat de kindjes hun fantasie ten volste gebruiken. Geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar.

 

Daantje speelt met Brent Brandweer

Wat leuk om zijn snoetje te zien wanneer hij een nieuw speelgoedje krijgt. Hihi ik vind het altijd spannend in zijn plaats. Ik toonde hem  Brent Brandweer en liet zien dat hij vanzelf kan rijden als je hem indrukt. Ook wanneer je de wagen naar achter trekt, gaat hij gaan rijden. Best wel handig voor de kleinere kindjes. Hij was onder de indruk en vond het geweldig. Hij bestudeerde, zoals hij altijd dat altijd eerst doet, goed zijn nieuw speeltje. Ik liet het hem een aantal keer zien zodat hij weet hoe het wagentje vanzelf kan rijden. Hij had het al snel door en ik moest hem met rust laten. Haha Daan kan soms echt alleen willen spelen en kan kwaad worden wanneer ik mee wil doen.

Brent zal vanaf nu voor uren lang speelplezier zorgen en is een echte aanrader.

 

 

 

*** Verkrijgbaar bij jou favoriete speelgoedwinkel ***

  • Press & Go losse auto’s aan 9,95€
  • Press & Go Stuntshow aan 32,95 €

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s