Het nieuwe jaar gaan we meteen in met een unieke shop in de kijker ; Jupe de Plume

Gelukkig nieuwjaar lieve lezers! Als eerste blog van het nieuwe jaar begin ik met een unieke shop die ik graag met jullie deel en in de kijker breng.

Van deze samenwerking werd ik niet blij, maar heel blij. Het merk zelf straalt één en al happiness uit. Hoe kan dit ook anders met zo een ontwerpster. Eerlijk lieverds, deze samenwerking was erg uniek en daar ga je zo meteen meer over lezen.

 

Het gezicht achter Jupe de Plume

Achter Jupe de Plume staat een hele lieve en vrolijke dame. Deze dame heet Geerline, ze is 32 jaar en woont in Barneveld. Al vanaf ons eerste gesprek, voelde ik aan hoe spontaan en enthousiast ze wel niet is. Het spatte van mijn scherm af. Ik denk dat deze vrouw heel positief in het leven staat en dat ook overbrengt op anderen. Wel, ze bracht het alleszins al over op mij ahha. ❤ Ik was net voor de feestdagen ziek geworden samen met mijn zoontje en manlief. Elke dag stak ze ons een hart onder de riem. Ik apprecieer dat enorm. Hoe lief van haar ❤

Geerline werkt naast de shop 11uur per week als wijkverpleegkundige met name nachtdiensten in het weekend. Ze is getrouwd met Nathan en heeft drie schatten van kinderen, 3 jongens. Haar job als wijkverpleegkundige voert ze ook uit met heel haar groot hart. Zo vertelde ze me, dat ze ook op de feestdagen gewerkt had en hoe bijzonder dit wel niet is.  Ze vindt het zo fijn om ook mensen die deze dagen alleen moeten vieren toch warmte te geven met haar aanwezigheid. Ik vind dat echt ZO mooi en lief van haar.

Ze is echt ook enorm creatief en ziet alles zo meteen voor zich. Ze is zowel creatief in huis, klussen, verbouwen, schilderen en natuurlijk alles met mode. Dat merkte ik ook bij het praten over kleding en stoffen die ze ging halen. Ze weet steeds goed wat ze wil en hoe ze kleuren en patronen moet combineren. Ook is ze haarzelf steeds aan het bijscholen. Ooh en waar ik echt van hou is haar “out of the box” denken. Niks is te gek. I love it!

 

Het ontstaan van Jupe de Plume

Geerline is altijd al zelf bezig geweest met origineel te zijn, jezelf zijn. Toen ze ging shoppen met vriendinnen vond ze nooit dat ene leuk stuk. Ofwel was het te kort, te strak, geen model in…. Op een dag ging ze naar een Ibiza markt en ze kon haar ogen niet geloven. Daar werd ze overspoeld met kleuren, gecombineerde materialen, leuke stukken… Alles wat ze steeds in gedachten had, vond ze daar! Daardoor zag ze dat er een markt en interesse voor was en uit dat moment is eigenlijk Jupe de Plume ontstaan. Lekker, zomaar uit het niets! Ze vond dat heel spannend en leuk.

Ze moest natuurlijk ook nog een leuke naam bedenken voor haar kledinglijn dus ging ze aan het brainstormen en vroeg ze familie en vrienden advies. Ze wilde zoals haar kleding, een unieke naam dat pakkend en origineel is. Jupe de Plume werd geboren! Ze houdt van rokjes -> Jupe en veren die je terug ziet in de Mexico/Afrika/Ibiza stijlen -> Plume. Waarom in het Frans zou je denken? Wel, haar zusje studeerde op dat moment Frans en gaf ook lessen in die taal. ❤

Haar eerste ervaring met Jupe de Plum was op diezelfde Ibiza markt. Ze verkocht er eerst zelf ontworpen armbanden en dat was een succes. Wat haar opviel was dat er veel dameskledij werd verkocht maar je kon er nauwelijks kindermode vinden. Daar wou ze verandering in brengen dus begon ze met het “pimpen”van jeansjasjes. Daarnaast begon ze met het bedenken van kinderkleding waaronder gave Indiaan rokjes wat helemaal Jupe de Plume uitstraalde. Echt geweldig vind ik.

Zoveel positieve energie dat Jupe de Plume met zich meebrengt en hoe uniek kan je zijn?? Geerline heeft ook nog hele mooie toekomstplannen voor Jupe de Plume. Ze is bezig met een online cursus en andere ontwikkelingen waarmee ze hoopt een eigen echt kledingmerk mee neer te gaan zetten. Dat is niet zomaar iets kleins, dus is ze nog alles goed aan het onderzoeken en bekijken. Wij hebben er alvast het volste vertrouwen in. ❤

 

“Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg”

Geerline vindt het belangrijk om steeds jezelf te blijven en je eigen stijl te gaan volgen. Kleding zoals zij maakt voor Jupe de Plume, zal je ook nooit in de winkel gaan vinden. Dat spreekt me zo erg aan! Je hoeft geen schrik te hebben dat je kindje bijvoorbeeld met hetzelfde shirtje of broekje zal aanlopen als dat van je vriendin of buren.

 

Uniek, alles zelfgemaakt en kleding op maat

Geerline gaat steeds opzoek naar de mooiste stoffen en kleuren om te combineren. Ze maakt alles zelf met haar naaimachine, lockmachine of naald en draad. Kleding op maat is een echte specialiteit van haar. Heb je dus zelf een idee, dan kan je daar steeds mee terecht bij Jupe de Plume. Zij zal dan samen met jou uitzoeken wat mogelijk is en het binnen de stijl van Jupe de Plume past. Ze maakt alles steeds met veel liefde en plezier. Het kledingstuk wordt met veel passie gemaakt en ze houdt ervan om anderen blij te maken met dat unieke stuk.

 

 

De stijl van Jupe de Plume

Geerline beschrijft haar stijl vooral met het woordje KLEUR. Bij kinderkleding vindt ze dat kleur heel belangrijk is omdat kinderen jong en speels zijn. Dat moet haar kleding dan ook uitstralen. Bovendien moet kinderkleding ook prachtisch zijn. Haar inspiratie haalt ze uit verschillende landen en culturen zoals Afrika, Noorwegen, Peru, Ibiza en de Indianen. Ze houdt van kleuren, bloemen, vintage, veren en andere leuke prints en franjes en dat kan je in haar werk terugvinden. Door te combineren van verschillende kleuren en stijlen bekom je de stijl van Jupe de Plume. Kleding waar iedereen happy van wordt ❤

 

Daan met Jupe de Plume

Wij zijn helemaal weg van haar stijl! Daan staat zo mooi met de shirts ❤ Vooraf heeft ze met mij besproken wat mooi en leuk zou zijn voor Daan en dit is het resultaat! De shirts zijn zeer mooi afgewerkt en de kwaliteit dat voel je gewoon. De stoffen zijn heel erg zacht en soepel. Om het extra leuk en speciaal te maken heeft ze de achterkant van de shirt wat langer gemaakt. Dit zorgt voor een wat stoerdere look. Love it!! ❤

 

 

Kortingscode 

Verliefd geworden op de shirts? Benieuwd naar meer? Zelf een idee? Goed nieuws!!! Ik mag van Jupe de Plume een kortingscode met jullie delen ❤ Hoe cool is dit???

Shoppen doe je door hier te gaan klikken. Tevens kan je op de site verkooppunten vinden waar je Jupe de Plume kan vinden.

Als je de code nieuwjaar invoegt dan krijg je maar liefst 10% korting en dit gedurende de hele maan Januari! Happy shopping mommy’s!

 

Social media

Volgen jullie Jupe de Plume al op Facebook en Instagram?

Facebook : https://www.facebook.com/jupedeplume/

Instagram : https://www.instagram.com/jupe_de_plume/?hl=nl

 

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Names Cookies and the monster willen we Geerline bedanken voor de zeer bijzondere samenwerking. We hebben enorm veel contact gehad en dit wil ik graag zo houden omdat we zeer benieuwd zijn naar haar verdere ontwikkelingen. Jupe de Plume is een merk met een hart voor kinderen en van haar kleding wordt je gewoon heel erg blij. ❤ Keep up the good work ❤ We zijn grote fan! xoxo

 

Love,

Karen en Daan ❤

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s