Bescherm en verzorg de huid van je hele familie met de LIPIKAR bodymilk van La Roche-Posay

Hey babes, kennen jullie het merk La Roche-Posay al? Dit merk is enkel verkrijgbaar bij de apotheek en is gekend om zijn hoge tolerantie voor de meest gevoelige en probleem huidjes. De LIPIKAR bodymilk is doeltreffend voor de hele familie. Van baby tot senioren. Hooray! Hier maakt mijn hart een sprongetje van dus gingen we aan de slag met het testen.

 

Voor het hele gezin

Een bodylotion die door het hele gezin gebruikt kan worden? Yess, jullie lezen het goed. Ik werd hier ook immens blij van. Hoe handig is dit niet? Geen honderd verschillende tubes of potjes op je badkamer maar één voor het hele gezin.

Deze bodylotion is zelfs geschikt voor de allerkleinste alsook voor ouderen. Hij is klinisch getest onder pediatrisch en geriatrisch toezicht. Bij het klinisch testen blijkt de lotion huid van kinderen en baby’s doeltreffend te hydrateren, te verbeteren en te beschermen. De huid van de 65+ voelde onmiddellijk comfortabel aan en oogde minder droog en na 4 weken al veel elastischer.

Ook volwassenen die deze getest hebben zijn er allemaal mee eens dat de bodylotion zorgt voor een zichtbare en voelbare betere huid.

 

Beschermt de huid tegen droogheid met een hoge doeltreffendheid en veiligheid

De nieuwe formule bevat alleen maar het noodzakelijke om de huid van de hele familie te beschermen. De bodymilk heeft een hoge efficiënte voor de gevoelige huid en hydrateert tot wel 48u. De huid wordt gevoed en zorgt ervoor dat je trekkerige huid verdwijnt. De essentiële ingrediënten kalmeren, voeden en beschermen de huid ;

  • Kalmerend en irritatiewerend Thermaal Bronwater van La Roche Possay : water gewonnen uit een ongerept gebied om de zuiverheid en het hoge aantal mineralen te garanderen.

 

  • NIACINAMIDE : ontstekingswerend en klinisch bewezen doeltreffendheid tegen huidirritatie.

 

  • COLD CREAM : werkt als een bedekkend schild om de huid te beschermen en herstellen tegen droogte.

 

  • Karitéboter : voedend en lipidenaanvullend. Voed de droge en trekkerige huid. Deze is verkregen via een solidariteitsprogramma. Ik vind dat echt heel bijzonder. De vrouwen die deze oogsten in Burkina Faso krijgen op deze manier een eerlijk inkomen en zo wordt ook het milieu beschermd door de bomen in stand te houden.

Mijn ervaring met de LIPIKAR bodylotion

Wat mij meteen opviel toen ik de verpakking opende en zocht naar de gebruiksaanwijzing, is dat er helemaal geen was. Door de gebruiksaanwijzing af te schaffen bespaard La Roche Posay 1,5 ton aan papier. Geweldig voor ons milieu dus!

Ik dacht dat de lotion wat dikker en vettiger zou zijn omdat deze Cold Cream bevat maar niks is minder waar. Gelukkig maar, want dit is zo vervelend om daarna je kleren aan te trekken. Deze lotion laat zich makkelijk uitsmeren en hij glijdt zo over mijn lichaam. Oh, en wat ruikt hij heerlijk! Ik heb last van een droge en vaak gevoelige huid. Na het douchen, heb ik soms een jeukende huid die trekkerig aanvoelt. Wanneer ik de bodylotion dan aanbreng verlicht dit echt zeer snel dat gevoel! Mijn huid voelt meteen zacht en gevoed aan. Hmm echt heerlijk! De lotion trekt snel in plakt helemaal niet. Ik kan steeds ook onmiddellijk mijn kleren aandoen. Dit is echt wel een toppertje! Ohja, hij bevat geen parabenen!

Ik besliste na het testen om het ook eens uit te proberen bij mijn zoontje. Na het badderen smeerde ik hem in en wat voelde hij erg zacht aan. ❤ Love it ❤ Geen uitslag te bespeuren. Alleen maar een mooie gave zachte babyhuid.

Oké, ik ben helemaal weg van de LIPIKAR! Naast mezelf en Daan, maakte ik mijn man ook warm om deze bodylotion te gaan testen. Tenslotte moet een man zich ook verzorgen vind ik 😉

De LIPIKAR is een echte must-have voor het hele gezin en dus kan ik hem alleen maar aanraden ❤

 

Ingrediënten

AQUA / WATER
BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER
GLYCERIN
SORBITAN STEARATE
PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL
NIACINAMIDE
BRASSICA CAMPESTRIS OLEIFERA OIL / RAPESEED SEED OIL
ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE
DIMETHICONE
CERA ALBA / BEESWAX
SORBITAN TRISTEARATE
CARBOMER
SODIUM HYDROXIDE
POLOXAMER 338
AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE
DISODIUM EDTA

 

Exclusief verkrijgbaar bij je apotheek

De LIPIKAR komt in 2 formaten ; 200 ml en 400 ml.

* LIPIKAR 200 ml : 19,95€ *

* LIPIKAR 400 ml : 21,95€ *

 

Liefs,

Karen xoxo

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s