Me-time met de nieuwe badparels van Kneipp

Hey babes! Hebben jullie ook af en toe eens nood aan wat me-time? Deze mommy dus ook! Ik kan echt enorm genieten van een heerlijk warm bad. Even alle gedachten vrijmaken en ontspannen maar! Kneipp zorgt ervoor dat het ontspannen in bad, naar een niveautje hoger wordt getild. Naast het ontspannen en genieten van het lekkere warme en geurende water , word je huid ook nog eens verzorgd en beschermd!

 

De nieuwe Kneipp badparels

Ik ben echt ongelooflijk blij met dit nieuwe product. De lekker geurende parels met etherische en verzorgende oliën zijn een verwennerij voor je huid. De verpakking is superleuk en handig om te doseren. Alleen had er misschien wel een andere dop op gemogen, aangezien ik het moeilijk loskrijg als ik het wil gebruiken.

Zoals altijd ruik ik eerst eens aan het product, en deze zijn echt hemels. Wat een geur! WOW! Ik kan niet wachten om mij een badje klaar te gaan maken hihi.

 

Verwennerij voor je huid

Deze badparels zijn niet alleen lekker geurend maar verzorgen en beschermen de huid ook. Onze huid wordt extra zacht en verzorgd door de natuurlijke oliën en ureum dat eraan toegevoegd is. Klinkt geweldig he? Ik vind het echt een ideale combinatie. Mijn huidje kan zeker wat extra verzorging gebruiken ❤

Zoals alle andere Kneipp producten bevatten ze geen siliconen, parabenen, paraffine en minerale oliën. Ideaal ook voor de veganisten onder ons ❤

 

Drie verrassende geurcombinaties

De nieuwe badparels komen in drie verschillende geuren :

  • Pamper yourself : met palmarose en pioenroos
  • Enjoy life : met kumquat en madarijn
  • Take a break : met yuzu en frisse watermunt

In elke verpakking zitten 150 gram badparels. Je kan per verpakking twee maal een heerlijk bad nemen. Leuk toch?

 

Mijn ervaring

Ik mocht de Pamper yourself en de Enjoy life gaan uittesten. De namen van deze producten vind ik echt heel leuk. Ik was in een Enjoy life mood, dus ging ik deze eerst gaan testen.

Per bad, gebruik je een halve verpakking. De kleine schattige pareltjes hebben hele mooie felle kleuren en deden mijn badwater al snel kleuren en geuren. ❤ Oh god ik vind ze geweldig. De hele badkamer ging ernaar ruiken en dat gaf me al meteen een ontspannen gevoel. De geur was lekker zoet en fruitig.

De pareltjes losten snel op dus kon ik al gauw het bad in! De pareltjes doen 15-20 minuten hun werking. Wat was het heerlijk. Ik kon de verzorgende werking op mijn huid voelen. Mijn huid voelde gehydrateerd en gevoed aan. Echt heel zacht. Blij dat deze pareltjes meer doen dan alleen geuren. Wat hou ik toch van Kneipp producten ❤

Ook de Pamper yourself ruikt geweldig. Een zachte geur van pioenrozen mmm.

Ohja, wat ik als  mommy bijzonder goed vind, is dat deze pareltjes bitrex bevatten om zo onze kinderen mee te helpen beschermen. Bitrex is namelijk zeer bitter en voorkomt het inslikken hiervan.

 

*Tip* : doe de pareltjes in je stofzuigerzak…gerandeert een heerlijke geur voor het hele huis!

 

*Te koop bij je drogisterij voor 3,99€ per verpakking*

 

Hebben jullie deze nieuwe badparels al eens uitgeprobeerd? Ze zijn een echte aanrader!

 

Liefs,

Karen xoxo

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s