Mooie foto’s genomen? Saal Digital weet er raad mee!

Ik ben vast niet de enige mama die wel honderden foto’s neemt van haar kind. Ik ben zo gek op Daan en als ik kon, dan zou ik echt elk moment van hem in beeld willen brengen haha. Soms gebeurt het dat ik een foto neem en denk ; wow, deze raakt me enorm en toont wie Daan is. Ik ging opzoek waar ik zo een foto kon laten vereeuwigen op een canvas en botste op Saal Digital.

 

Saal Digital

Bij Saal Digital kan je er voor werkelijk elk fotoproduct terecht. Je noemt het en zij hebben het. Van fotoboeken tot posters, van fotoprints tot wanddecoratie, fotocadeaus… Wat een ruim aanbod! Alles wordt steeds met passie, enthousiasme, professionaliteit, overgave en betrokkenheid voor fotografie gedaan. Eén van hun belangrijkste doelstellingen is dat hun klanten en medewerkers 100% tevreden zijn. Hoge kwaliteitsnorme, innovatie en constante ontwikkeling dragen ze hoog in het vandaal.

Wanddecoratie

Je kan bij hen kiezen uit maar liefst 6 producten wanddecoratie :

  • Alu-dibond
  • Acrylglas
  • Alu-Dibond Butlerfinish
  • Hardschuimplaat
  • Galleryprint
  • Foto op canvas

Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een foto op canvas. De website is daar zeer handig en overzichtelijk voor gemaakt. Je kan kiezen om de Saal Digital software te downloaden of als je goed weet wat je wil en je hebt het graag snel gaan zoals ik, dan kies je ervoor om onmiddellijk te ontwerpen via de webshop zelf.

 

Foto op canvas

Om te beginnen kies je het formaat van je canvas en of je hem staand of liggend wil. Dan kan je je foto opladen en zie je hoe je canvas er precies zal uitzien. Klaar om te bestellen! Met enkele muisklikken kan je dus meteen een canvas bestellen. Ik vond het echt geweldig!

We ontvingen ons product zeer snel en dit is het resultaat van de canvas ;

 

 

Prachtig, vind je niet? De kwaliteit en afwerking is ook heel erg mooi. Niet onbelangrijk ; de canvas was veilig verpakt bij het ontvangen van het product zodat er geen schade kan ontstaan bij transport. Duimpjes omhoog voor Saal Digital!

Heb je nu zelf ook interesse gekregen? Check dan zeker hun website door hier te gaan klikken.

 

Liefs,

Karen en Daan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s