De allergievrije make-up van Sandstone + stap voor stap make-up foto tutorial

Hi lieverds,

Hopelijk hebben jullie een fijn weekend gehad net zoals ik. Ik heb onder andere dankzij parfumvrij.nl, de allergievrije make-up van Sandstone getest en dit vastgelegd op foto zodat jullie stap voor stap kunnen zien hoe ik tot deze look ben gekomen. Je hoeft helemaal geen expert te zijn om dit te kunnen en fantastisch door de dag te gaan of een stapje in de  wereld te gaan zetten. Lees zeker even verder.

 

Sandstone

Even een woordje over het Scandinavisch merk; Sandstone en mijn ervaring hier mee. Ik heb echt een nieuw favoriet make-up merk bij.

De producten zijn zéér huidvriendelijk en zijn 100% vrij van bewaarmiddelen die een allergie zouden kunnen uitlokken. Ze bevatten ook geen parfum ondanks ik ze lekker vind ruiken. Naast al deze voordelen bevat het merk ook het AllergyCertified-keurmerk. Geweldig toch!

Mijn ervaring met Sandstone is uitermate positief. Mijn huid blijft zacht en droogt niet uit. Mijn ogen prikken niet en de make-up kan je perfect combineren met lenzen. I-de-aal aangezien ik graag mijn bril eens afwissel met lenzen.

Ik vind het merk ook zeer professioneel ogen. De verpakking is heel mooi en strak! Love it ❤ Naast het professioneel ogen vind ik de make-up zelf ook zeer professioneel. Ik heb in het verleden mijn opleiding schoonheidszorgen en make-up artist afgerond en moest dan ook werken met professionele producten. Ik kan jullie vertellen dat Sandstone echt evenwaardig is! De oogschaduwen zijn hoog gepigmenteerd en je kan ze ook nat gebruiken, iets wat ik vaak doe. Voor mij is Sandstone echt een toppertje! Ohja niet onbelangrijk, mijn make-up bleef de hele dag en avond on fleek. ❤

 

Stap voor stap make-up foto tutorial

Oké ladies, ik heb het voor jullie heel makkelijk gemaakt. Ik plaats per stap een foto van de producten die je moet gebruiken + wat uitleg. Good luck! ❤

 

Stap 1 : begin met een zuiver gelaat

Heel belangrijk alvorens je start met maquilleren, is dat je begint op een gereinigd en gehydrateerd gezicht. Gebruik hiervoor een reinigingsmelk en vergeet zeker niet een lotion om de ph waarde van je huid te herstellen. Gebruik een dagcrème die aangepast is aan je huidtype.

 

Stap 2 : Verleng de houdbaarheid van je make-up door een primer

 

 

 

 

 

 

 

Wil je dat je make-up de hele dag en avond/nacht on fleek is? Dan moet je gebruiken maken van de “camera ready” primer. Hij verzacht en werkt matterend zodat je huid niet gaat beginnen glimmen. Can I get an Amen?!

 

Stap 3 : Breng vervolgens de concealer, foundation en poeder aan

  • Start met het aanbrengen van de concealer. Hiermee werk je vlekjes en oneffenheden weg. Een concealer kan je ook gebruiken om donkere vlekken onder je ogen te camoufleren alsook pigmentvlekken zoals in mijn geval.

 

  • Breng vervolgens de “Flawless” foundation  aan. Deze foundation maakt je huid mooi egaal zonder een maskergevoel te hebben. Hij heeft een zachte textuur en zal je poriën niet verstoppen.

 

  • Als laatste van deze stap werk je af met de losse poeder die je aanbrengt met de poederborstel. De poeder matteert je gezicht en voorkomt dat het gaat glimmen. De poederborstel is 100% vegan.

 

Stap 4 : Tijd om te contouren en blush te gaan aanbrengen

 

  • Het contour pallet van Sandstone is echt geweldig. Hij bevat 3 kleuren zodat je perfect kan gaan contouren waar nodig. Door te gaan spelen met oplichten of verdonkeren kan je de vormen in jou gezicht optisch gaan veranderen. Je kiest zelf hoe “drastisch” jij dit wil gaan doen. Ik heb het graag niet té opvallend.

 

  • Afwerken doe ik door een beetje blush te gaan gebruiken maar ook niet te opvallend zodat je een parkiet met rode kaakjes lijkt ahhah.

 

Stap 5 : Oogschaduw aanbrengen, gebruik steeds 3 kleuren of meer!

     

Waarom 3 kleuren hoor ik jullie denken… Wel, dit omdat je effect zoveel mooier en natuurlijker wordt. Belangrijk hierbij is dat je de kleuren mooi in elkaar laat blenden zodat alles één geheel wordt. Gebruik hiervoor het Vegan oogschaduwpenseel.

  • Breng eerst de lichtste kleur over het hele ooglid aan + op de wenkbrauwboog
  • Het middenkleur breng je aan vanaf de buitenste ooghoek tot het midden
  • Het donkerste kleur breng je enkel aan op de buitenste ooghoek

 

Stap 6 : Tijd om te gaan afwerken met een oogpotlood en mascara

Deze twee maken je look écht af!

  • Start met het aanbrengen van het oogpotlood. Ik heb grote ogen dus breng ik het potlood zowel op mijn ooglid als onder, als in mijn oog aan. Onderaan wrijf ik het dan een beetje open met mijn penseel. Heb je kleine ogen dan raad ik aan om een wit potlood aan te brengen in je ogen om deze optisch te vergroten. Dit oogpotlood van Sandstone is geschikt voor lenzendragers én mensen die gevoelige ogen hebben.

 

  • Ook de mascara is een toppertje. Hij is waterproof en gaat daarom wasbeeroogjes tegen 😉

 

Stap 7 : Maak je look af !

Wil je er helemaal op en top uitzien en je look afmaken? Breng wat van de oogschaduw aan op je lippen en krul je haren! Wedden dat je heel wat complimentjes krijgt 😉

*De producten van Sandstone kan je bestellen bij Parfumvrij.nl door hier te gaan klikken*

 

Zo ladies, ik hoop dat jullie wat aan deze foto tutorial hebben en probeer zeker eens dit fantastische merk uit. Ideaal voor de gevoelige huidjes onder ons. Ik ben zo blij dat ik Sandstone mogen ontdekken hebben dankzij Parfumvrij.nl

 

Love,

Karen xoxo

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s