Shop in de kijker ; Petit Wardrobe

Hey lieve allemaal,

Vandaag breng ik weer een shop in de kijker en mag ik met een primeur komen! De webshop van “Petit Wardrobe” is online gegaan dus vieren we feest! Het is een shop die echt gespecialiseerd is in de “monochrome stijl” en dus helemaal mee is met de mode! HOORAAAY ❤

 

Het gezicht achter de shop

Altijd een leuk stukje dit. Ik ben altijd heel erg benieuwd wie het gezicht achter een shopje is en zo wat meer te weten te komen over die persoon.

 

De creatieve vrouw die “Petit Wardrobe” heeft gecreëerd heet Shari Fundter(31). Ze is geboren en getogen in Arnhem en ze woont er samen met haar dochtertje Genova (1) en haar vriend Nick. Ze houden beiden heel erg van reizen.

Shari heeft altijd in de mode/kleding gewerkt als verkoopmedewerker en visual merchandiser. Dat ze in de toekomst verder ging gaan in die richting was dus vanzelfsprekend. In 2005 heeft ze haar MBO-opleiding “Mode commercie” afgewerkt. Deze opleiding richtte zich vooral op de commerciële kant van de mode. Daarna heeft ze een cursus “Fashion styling” gedaan en uiteindelijk ging ze ook voor haar HBO-studie “Marketingcommunicatie”. Deze dame is een echte doorzetter als je het mij vraagt en weet wat ze wil! We like that!

 

 

Ontstaan van “petit wardrobe”

Zoals ik hierboven al vertelde, deed Shari ook nog de studie “Marketingcommunicatie” in 2009. Heel veel colleges gingen over het online tijdperk en het succes van webshops. Ze was al aan het dromen van een eigen webshop en wou hiermee starten van zodra ze zou afstuderen. Toen dat moment er was, durfde ze de stap niet meer te wagen. Ze had het geld niet om te investeren en lenen bij de bank wou ze ook niet. Ze besliste om dan toch maar te gaan werken voor een bedrijf. Helaas.

In 2017 beviel ze van haar dochtertje en kreeg ze in haar kraamweek van collega’s te horen dat hun afdeling opgeschort ging worden en intern waren er jammer genoeg geen vacatures vrij. Ze moest van haar zwangerschapsverlof kunnen genieten maar in plaats daarvan ontstond er wat stress omdat ze bang was dat ze geen job meer zou hebben. Na een tijdje zag ze in dat dit een geluk bij een ongeluk was. Na haar verlof is ze gaan brainstormen over haar webshop én omdat ze helemaal in to babysfeer was, vond ze dat ze iets moest doen met babykleding. En toen begon het avontuur….

Hoe ze op de naam “Petit Wardrobe” is gekomen? Dat heeft ze goed bedacht! Ze wou een naam dat goed klonk en bestond uit een combinatie van twee talen. Ze dacht ; kleine kleertjes -> kleine kleerkast = little wardrobe – little closet -> combinatie van twee talen = “Petit Wardrobe”.

 

Baby’s en peuters moeten zich lekker kunnen bewegen

Hier geef ik Shari volledig gelijk in. Niks is zo belangrijk dan goede bewegingsvrijheid. Een kind moet lekker kunnen spelen en bewegen en niet gehinderd worden door strakke kledij. Lekker met die armen en benen in het rond zwieren haha. Wij gaan ook niet sporten in onze jeans he 😉

Daarom bestaat al haar kleding uit tricot en voor de rompers en shirts gebruikt ze katoen. De shirts en rompers koopt ze in, en bedrukt ze zelf met een plotter en pers. Daarentegen maakt ze de leggings, colsjaals en haarbandjes helemaal zelf.

 

De toekomst van “Petit Wardrobe”

Vandaag is de webshop online gegaan en dat vinden we o-zo geweldig! Ik ben blij dat ze haar droom mag waarmaken. Ze is nog maar net startend en krijgt al heel veel reacties. Dat geeft haar echt een boost!

Haar kleding ziet ze graag in de toekomst bij retailers liggen, en wil ze niet alleen babykleding maken maar ook een baby home-collectie hebben. Dit bestaande uit o.a. dekentjes, boxkleden, hoezen….

 

De outfit van Daan

 

Shari heeft voor Daan een heel leuk setje gemaakt. Toen ik het ontving was ik er helemaal weg van. Wij zijn echte “monochrome lovers” dus dit setje is echt af! Zo stoer! De kleding zat trouwens netjes verpakt!

De set bestaat uit :

  • Legging Mini Stripes  *Prijs : €17,95 *
  • Longsleeve Future President *Prijs : €16,95 *
  • Colsjaal Black *Prijs : €8,95 *

   

 

Geweldig he ladies? Daan staat er superleuk en stoer mee ❤

 

Bestellen op haar splinternieuwe webshop, doe je door hier te klikken. Belgische klanten moeten voorlopig via mail bestellen en dat kan via hier.

Volgen jullie haar al op Facebook en Instagram?

 

Wij willen Shari nog verder heel veel succes wensen en wie weet tot een volgende samenwerking! Toi toi lieverd!

 

Liefs,

 

Karen en Daan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s