Last van een gevoelige huid? Dermalogica’s nieuwste UltraCalming Duo kalmeert de gevoelige huid!

Hey babes,

Dermalogica heeft weer een nieuw super duo op de markt ; de Calm Water Gel en de Barrier Defense Booster. I-de-aal voor de gevoelige huidjes onder ons. Ik mocht deze uittesten en vandaag deel ik mijn ervaringen met jullie. Happy me!

 

 

De productlijn “UltraCalming”

Deze lijn is speciaal voor de gevoelige en droge huidjes onder ons. De producten uit deze lijn :

  • Kalmeren de gevoelige huid
  • Verzachten
  • Versterken en beschermen tegen toekomstige huidirritatie
  • Voeden
  • Gaan vochtverlies tegen
  • Hydrateren
  • Herstellen van de huidbarrière

 

Het UltraCalming duo

Het duo werkt synergetisch op het verminderen van gevoeligheid en huidirritaties. Ze zijn vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen en parabenen.

 

Calm Water Gel – 63,90€ – 50 ml 

Deze Calm Water Gel is een lichtgewicht water-gel moisturizer. Hij smelt heerlijk weg bij het uitwrijven op mijn vingers om daarna aan te brengen op mijn gelaat. Je hebt niet veel nodig aangezien deze zeer goed uitsmeert.

Door de koude die er tegenwoordig heerst is mijn huid nog gevoeliger geworden en heb ik last van roodheden en irritaties. Gelukkig wordt dit verleden tijd. Deze fluïde vormt een barrière tegen omgevingsfactoren en gaat vochtverlies van mijn huid tegen.

Van zodra ik hem aanbreng, voel ik mijn huid kalmeren en enorm gehydrateerd en gevoed worden. Ook het trekkerig gevoel en het schilferen van mijn huid verdwijnt. Voor een optimaal effect gebruik je hem in de ochtend en voor het slapen gaan. Vergeet nooit om eerst goed te gaan reinigen!

Happy me ❤ Ik heb mijn ideale verzorging gevonden!

 

Hoofdingrediënten

• Hyaluronzuurmix- zorgt voor optimale hydratatie in de verschillende huidlagen.
• Appel en Glycerine- hydrateren en verzachten de huid en beschermen tegen droogte.
• Cactusvijg- vermindert gevoeligheid en ondersteunt het vochtvasthoudende vermogen van de huid.

Ingrediënten

Water/Aqua/Eau, Glycerin, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Dimethicone, Butylene Glycol, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, 1,2-Hexanediol, Diethylhexyl Carbonate, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Sodium Hyaluronate, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Stearyl Heptanoate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hydroxyacetophenone, Sea Salt, Dimethicone Crosspolymer, Stearyl Caprylate, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Disodium Phosphate, *Linalool,* Limonene. *Linalool and Limonene have not been added to the formula, but are natural components of the Lavender essential oil in the formula.

 

 

Barrier Defense Booster – 89,90€ – 30 ml

Ook deze is een toppertje voor droge en gevoelige huidjes én je kan hem perfect aanbrengen onder je Calm Water Gel of andere Dermalogica dag/nachtcrème.

De Barrier Defense Booster is een sterk geconcentreerd serum op basis van olie die de gevoelige huid verzacht, hydrateert en voedt. Het doseersysteem vind ik echt heel handig. Je draait het flesje om en je kan dan perfect gaan doseren door op de achterkant te gaan duwen. Ik heb eens geteld en ik heb zo’n 6 tal druppeltjes nodig. De olie/serum wordt zeer goed opgenomen door mijn huid en geeft geen problemen met je make-up. Ook dit serum breng je in de ochtend en avond aan net voor je je dag of nachtverzorging aanbrengt.

 

Hoofdingrediënten

• Triple Defense Complex- voedt de huid, vermindert droogte en versterkt de barrière om toekomstige irritatie te
voorkomen.
• Squalane- helpt bij het insluiten van vocht en stimuleert de elasticiteit van de huid.
• Haverpitolie- is een rijke bron aan avenanthramides die gevoeligheid bestrijdt en zo de gezondheid van de huid
bevordert.

Ingrediënten

Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Octyldodecanol, Squalane, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Isopropyl Lauroyl Sarcosinate, Actinidia Chinensis (Kiwi) Seed Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters, Juglans Regia (Walnut) Seed Oil, Hexyldecanol, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Passiflora Edulis Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Tetrahydrodiferuloylmethane, Brassica Campestris Sterols, Helianthus Annuus (Sunflower) Extract, Lavandula Hybrida Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopherol, Bisabolol, Cetylhydroxyproline Palmitamide, Stearic Acid, Tetrahydrodemethoxydiferuloylmethane, Lavandula Spica (Lavender) Flower Oil, Tetrahydrobisdemethoxydiferuloylmethane, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, *Linalool,* Limonene. *Linalool and Limonene have not been added to the formula, but are natural components of the Lavender essential oil in the formula.

 

Ik ben alweer zeer tevreden van deze producten van Dermalogica. Geen valse beloftes voor je huid maar échte resultaten. Daarom ben ik en blijf ik enorm fan van Dermalogica. Ik kijk altijd enorm uit wanneer ze een nieuw product op de markt brengen. Mijn huid juicht het toe 😉 ❤

 

Liefs en draag zorg voor je huid,

 

Karen xoxo

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s